Μάντζιος: «Η καλύτερη πορεία του Αρη εδώ και 40 χρόνια» (VIDEO)

Μάντζιος: «Η καλύτερη πορεία του Αρη εδώ και 40 χρόνια» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Ακης Μάντζιος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις στην κάμερα των καναλιών Novasports παραχώρησε ο προπονητής του Αρη, Ακης Μάντζιος, μετά την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δηλωσε:

«Ο Άρης έκανε την καλύτερη του πορεία τα τελευτάια 40 χρόνια. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του Άρη, στη διοίκηση, τον πρόεδρο, το προσωπικό, τα υπέροχα αυτά παιδιά. Θεωρώ πως ήταν μια εξαιρετική χρονιά, στεναχωριόμαστε που χάσαμε τη 2η θέση γιατί την αξίζαμε βάσει εικόνας στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος. Αλλά είναι η καλύτερη χρονιά της ομάδας τα τελευταία 40 χρόνια, αυτό από μόνο του τα λέει όλα».

Για το γεγονός ότι ο Άρης προκρίθηκε για τρίτη διαδοχική σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Από τη στιγμή που επανήλθε η ομάδα στις μεγάλες κατηγορίες, κάνει σταθερά βήματα. Συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του Άρη. Η ομάδα θα πρέπει να ετοιμαστεί για του χρόνου, να βελτιωθεί και να εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X