Λιβόρνο: Ναυτεργάτες απαγόρευσαν να φύγει πλοίο με πυρομαχικά για το Ισραήλ -Εστειλαν μήνυμα ειρήνης

Λιβόρνο: Ναυτεργάτες απαγόρευσαν να φύγει πλοίο με πυρομαχικά για το Ισραήλ -Εστειλαν μήνυμα ειρήνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χθες Παρασκευή, το πλοίο “Asiatic Island” έδεσε στο λιμάνι του Λιβόρνο. Χάρη στους ναυτεργάτες – μέλη του συνδικαλιστικού οργάνου “L’Unione Sindacale di Base” και άλλων ναυτεργατικών συνδικαλιστικών φορέων, ανακάλυψαν ότι το εμπόρευμα που προορίζονταν για το λιμάνι του Ashdod ήταν πυρομαχικά.

Αυτά τα όπλα και τα εκρηκτικά προορίζονται, για να σκοτώσουν Παλαιστίνιους, οι οποίοι έχουν ήδη πληγεί από μια βάναυση ισραηλινή στρατιωτική επίθεση που σκότωσε εκατοντάδες θύματα, συμπεριλαμβανομένων πολλών παιδιών. Η ένωση ανακοίνωσε λίγο μετά ότι δεν θα επιτρέψει σε αυτό ή σε άλλες ναυτιλιακές αποστολές εξοπλισμών να πλεύσουν για το Ισραήλ.

Τα συνδικάτα των λιμενεργατών στην Ιταλία προσπαθούν να συλλέξουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές που έρχονται στα λιμάνια τους, προκειμένου να αποφευχθεί η άφιξη στρατιωτικών προμηθειών στο Ισραήλ. Μόλις χθες έλαβαν μια αναφορά για την παρουσία δεκάδων θωρακισμένων στρατιωτικών οχημάτων έτοιμων να φορτωθούν σε ένα άλλο πλοίο, το Molo Italia.

Αυτό το Σάββατο, η L’Unione Sindacale di Base θα βρεθεί στους δρόμους του Λιβόρνο σε πορεία προς αλληλεγγύη προς τον παλαιστινιακό πληθυσμό για να απαιτήσει την άμεση παύση του βομβαρδισμού της Γάζας και των διώξεων των Παλαιστινίων από τα σπίτια τους.

Αυτό το παράδειγμα αλληλεγγύης των εργαζομένων, εάν διαδοθεί και επεκταθεί διεθνώς, θα μπορούσε να είναι αρκετά ισχυρό για να περιορίσει τις επιθέσεις στην περιοχή.

Πηγή: www.rosa.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X