Διαγόρας Ρόδου-Ιωνικός 3-5: «Πεντάρα» με τρομερή ανατροπή (VIDEO)

Διαγόρας Ρόδου-Ιωνικός 3-5: «Πεντάρα» με τρομερή ανατροπή (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ανέβηκε στη δεύτερη θέση ο Ιωνικός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μία επική ανατροπή ο Ιωνικός κέρδισε με 3-5 τον Διαγόρα στη Ρόδο και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της Super League 2.

Συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι διεξήχθη στη Ρόδο. Ο Ιωνικός επικράτησε με 5-3 του Διαγόρα μία αγωνιστική πριν από τη λήξη των play off της Super League 2, παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 13′!

Στο 11′ ο Σμυρλής έκανε το 0-1 με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή και δύο λεπτά μετά ο Αθανασίου με πέναλτι έγραψε το 0-2.

Στο 16′ ο Κύργιας μείωσε σε 1-2 με πλασέ μέσα από την περιοχή και στο 29′ ο Μάναλης είχε δοκάρι με κεφαλιά. Το 2-2 έγινε στο 41′ με πλασέ του Νιάσε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και προτού ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Νίκαιας βρήκε και τρίτο γκολ. Ήταν στο 45’+1′ όταν το σουτ του Ρόλε μέσα από την περιοχή κατέληξε στα δίχτυα (2-3).


Στο 52′ ο Ρόλε με εξαιρετική κάθετη πάσα, αλλά και με πολύ κακή άμυνα εκ μέρους των γηπεδούχων βρήκε τον αφύλαχτο Κάστρο, ο οποίος πλάσαρε για το 2-4. Η ομάδα της Ρόδου ξαναμπήκε στο ματς στο 60′. Ένα λεπτό νωρίτερα ο διαιτητής Ευαγγέλου καταλόγισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Κύργια στον Κωστούλα. Ο Μπαστακός νικήθηκε από τον Αναγνωστόπουλο, αλλά ο Νάτσης που πήρε το ριμπάουντ έγραψε το 3-4. Στο 69′ ο Κουιρουκίδης από πάσα του Ρόλε έκανε το 3-5 με σουτ μέσα από την περιοχή.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπιντσής, Σανδραβέλης (54′ Δημήτρουλας), Κοντοχρήστος, Κωστούλας, Ρουγκάλας, Αθανασίου, Μανωλάκης , Τσιαντούλας, Μασούρος, Σμυρλής (74′ Χότζα), Μπαστακός.
 
ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Ομάρ, Μουστάκης, Παπαγεωργίου, Κύργιας, Γκοτσούλιας, Νιάσε (58′ Κουιρουκίδης), Μουμίν (74′ Πογοσιάν), Μάναλης, Ρόλε, Κάστρο (66′ Σινγκ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X