Μεταμόρφωση: VIDEO από τη δολοφονία του πυγμάχου

Μεταμόρφωση: VIDEO από τη δολοφονία του πυγμάχου

Δείτε VIDEO ντοκουμέντο από τη δολοφονία του πυγμάχου στη Μεταμόρφωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εν ψυχρώ δολοφονία έλαβε χώρα αργά το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, με θύμα έναν 58χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η δολοφονία έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Στο δελτίο ειδήσεων του Mega ήρθε στο φωε της δημοσιότητας, ένα βίντεο ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ δολοφονία του 58χρονου.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Mega, το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς συμμετείχε σε ομάδα εκβιαστών στα βόρεια προάστια.

Παράλληλα γίνεται λόγος, για «συμβόλαιο θανάτου», καθώς ο εκτελεστής ο οποίος θεωρείται έμπειρος κατάφερε να πλήξει τρεις φορές το θύμα με τις σφαίρες του και για την ακρίβεια σε σημεία, όπου ελάχιστες ήταν οι πιθανότητες να ζήσει.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το θύμα ήταν παλιός πυγμάχος και βρισκόταν έξω από καντίνα στην οδό Ιφιγένειας.

Στο σημείο σταμάτησε ξαφνικά μια μηχανή με δύο άτομα, με τον συνεπιβάτη να τον πυροβολεί με αποτέλεσμα, ο 58χρονος να πέσει νεκρός στο έδαφος.

Οι κινήσεις των δραστών έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, το υλικό των οποίων εξετάζεται από την Ασφάλεια Αττικής.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X