ΑΕΚ-Αρης: Πού θα δούμε το σημερινό παιχνίδι

Πέφτει η αυλαία για τη Super League με ENWSI TV

Το ENWSI TV κλείνει σήμερα τη σεζόν!

Απόψε (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Novasports 3) η ΑΕΚ δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο στο ΟΑΚΑ, αλλά πρέπει να κάνει το χρέος της. Η Ενωση με νίκη σήμερα ανεβαίνει στην τρίτη θέση και φεύγει έστω με μία… ανακούφιση στην σεζόν. Μπορεί να μην έχει κάποιο ουσιαστικό αντίκρισμα αυτό, όμως η Ενωση οφείλει να πάει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Διότι μία 4η θέση με τον ΠΑΟΚ 2ο και τον Αρη 3ο, δεν τιμά καθόλου την ιστορία του συλλόγου.

Ετσι και απόψε, το ENWSI TV δεν θα μπορούσε να λείπει. Μετά τη λήξη του αγώνα στο μπάσκετ ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο Σταύρος Καζαντζόγλου μαζί με τους Τάσο Τσατάλη, Πάνο Λούπο και Σταμάτη Βούλγαρη θα σας περιμένουν για το Pregame του αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα.

Ενώ, στις 22:00 ο Σταύρος Καζαντζόγλου με τον Θάνο Τσίμπο θα σας περιμένουν για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να συζητήσετε μαζί όλες τις εξελίξεις γύρω από την ΑΕΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ..

Μέσα από τις τηλεφωνικές γραμμές μπορεί κάθε φίλος της ΑΕΚ και αναγνώστης του enwsi.gr να έχει επικοινωνία, να κάνει τα δικά του ερωτήματα και να καταθέτει τις ιδέες του. Τώρα μπορούν να μιλήσουν όλοι για όλους και για όλα, πάντα όμως με ευγένεια και δίχως ύβρεις.

Οποιος θέλει να επικοινωνήσει LIVE με το EΝWSI TV και να συζητήσει για την ΑΕΚ, μπορεί να καλεί από τις 22:30 στο 210-9811210. (αστική χρέωση).

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

Οροι και διευκρινήσεις

Οι εκπομπές του ENWSI TV διεξάγονται και θα διεξάγονται υπό έναν ΑΠΑΡΑΒΑΤΟ όρο. Δίχως ύβρεις και προσβλητικές εκφράσεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι γραμμές θα κόβονται άμεσα.

  • Για τις ανάγκες της επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι κατά την κλήση σας καταγράφεται ο αριθμός τηλεφώνου από τον οποίο καλείτε. Επίσης, πρέπει να γνωρίζετε, ότι ο αριθμός διατηρείται μόνο σε προσωρινό αρχείο και έπειτα διαγράφεται. Από την πλευρά μας δεν πραγματοποιείται καμία ταυτοποίηση των προσωπικών σας στοιχείων ή οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.
  • Οποιεσδήποτε πληροφορίες χορηγείται κατά τη διάρκεια της εκπομπής δεν μπαίνουν σε διαδικασία ταυτοποίησης και χρήσης από την ιστοσελίδα.
  • Με την κλήση σας στην τηλεφωνική γραμμή, συναινείτε για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με τους όρους πολιτικής της σελίδας που τηρεί για το σκοπό αυτό.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X