Πάμελα Άντερσον: Οι πρώτες φωτογραφίες της ηθοποιού που την ενσαρκώνει σε σειρά

Πάμελα Άντερσον: Οι πρώτες φωτογραφίες της ηθοποιού που την ενσαρκώνει σε σειρά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα για τη σειρά «Pam & Tommy», που θα αφορά στη θυελλώδη σχέση της Πάμελα Άντερσον με τον ελληνικής καταγωγής ροκ σταρ Τόμι Λι.

Την θρυλική πρωταγωνίστρια του Baywatch ενσαρκώνει η Λίλι Τζέιμς, μια Βρετανίδα ηθοποιός που φυσιογνωμικά ελάχιστα μοιάζει με την ξανθιά… πρώην ναυαγοσώστρια, ωστόσο με το απαραίτητο make up, τα προσθετικά στήθη και την κατάλληλη περούκα θυμίζει αρκετά το sex symbol των 90’s.

Πάμελα Άντερσον και Τόμι Λι είχαν παντρευτεί το 1995, παρότι γνωρίζονταν μόλις 4 μέρες! Ο γάμος του διήρκεσε τρία χρόνια και απέκτησαν δύο παιδιά, προτού χωρίσουν το 1998. Στην τριετία αυτή ο Τόμι Λι είχε κατηγορηθεί για κακοποίηση της Πάμελα Άντερσον, ενώ το sex tape τους, που σύμφωνα με τους ίδιους ήταν βίντεο προσωπικής χρήσης που είχαν τραβήξει στο μήνα του μέλιτός τους, είχε προκαλέσει παγκόσμιο σάλο.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα διέρρευσαν και φυσικά η Λίλι Τζέιμς φορά το iconic κόκκινο ολόσωμο μαγιό.Πάμελα Άντερσον: Οι πρώτες φωτογραφίες της ηθοποιού που την ενσαρκώνει σε σειρά Πάμελα Άντερσον: Οι πρώτες φωτογραφίες της ηθοποιού που την ενσαρκώνει σε σειρά Πάμελα Άντερσον: Οι πρώτες φωτογραφίες της ηθοποιού που την ενσαρκώνει σε σειρά Πάμελα Άντερσον: Οι πρώτες φωτογραφίες της ηθοποιού που την ενσαρκώνει σε σειρά Πάμελα Άντερσον: Οι πρώτες φωτογραφίες της ηθοποιού που την ενσαρκώνει σε σειρά Πάμελα Άντερσον: Οι πρώτες φωτογραφίες της ηθοποιού που την ενσαρκώνει σε σειρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X