Η ΑΕΚ για την 3η θέση απόψε κόντρα στον Αρη για το γόητρο της (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚ-Αρης: Πού θα δούμε το σημερινό παιχνίδι
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να κλείσει τη χρονιά στην 3η θέση και με νίκη κόντρα στον Αρη στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK παίζει σήμερα για την τρίτη θέση με τον Αρη στο ΟΑΚΑ, στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

Απόψε (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Novasports 3) η ΑΕΚ δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο στο ΟΑΚΑ, αλλά πρέπει να κάνει το χρέος της. Η Ενωση με νίκη σήμερα ανεβαίνει στην τρίτη θέση και φεύγει έστω με μία… ανακούφιση στην σεζόν. Μπορεί να μην έχει κάποιο ουσιαστικό αντίκρισμα αυτό, όμως η Ενωση οφείλει να πάει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Διότι μία 4η θέση με τον ΠΑΟΚ 2ο και τον Αρη 3ο, δεν τιμά καθόλου την ιστορία του συλλόγου.

Σίγουροι απόντες από τον αγώνα με τον Άρη είναι οι Λάτσι, Ραντόνια και Νταντσένκο. Οι δυο πρώτοι το Σάββατο έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο τελευταίος θεραπεία. Οσον αφορά τον Αλμπάνη η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ολοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά και θα είναι στη διάθεση του προπονητή που πήρε όλη την ομάδα μαζί του στο ξενοδοχείο.

Το πλάνο του Χιμένεθ

Οσον αφορά τώρα τα αγωνιστικά πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ σε σημαντικό βαθμό θα εξαρτηθούν σήμερα, έχοντας τσεκάρει και τη φυσική κατάσταση κάποιων παικτών του. Πάντως ο προπονητής έχει περισσότερες επιλογές γι’ αυτό το ματς με την επιστροφή αρκετών.

Είναι και ο τελευταίος αγώνας της σεζόν, άρα θα δούμε μία «δυνατή» 11άδα για την ΑΕΚ. Στο τέρμα θα είναι ο Τσιντώτας, από τη στιγμή που συνεχίζει να αλλάζει τερματοφύλακες ανά παιχνίδι. Από εκεί και πέρα αν επιλέξει διάταξη 4-2-3-1 θα έχουμε τον Βασιλαντωνόπουλο ή τον Μπακάκη δεξιά, τον Λόπες, αριστερά, με τον Τσιγκρίνσκι και τον Σβάρνα στόπερ.

Στο κέντρο θα είναι οι Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Μάνταλος με τον Σιμάνσκι επίσης να διεκδικεί μία θέση στον άξονα. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι δεξιά ο Γκαρσία, αν αποφασιστεί να ξεκινήσει, με τον Τάνκοβιτς αριστερά και τον Ανσαριφάρντ μπροστά στην θέση του φορ.

Αν ο Γκαρσία μείνει στον πάγκο, ο Τάνκοβιτς θα πάει δεξιά και ο Αλμπάνης αριστερά, εφόσον καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Σε αντίθετή περίπτωση παίζει το σενάριο να δούμε τον Σιμάνσκι βασικό και τον Μάνταλο να πηγαίνει αριστερά ή να παίξει ο Μαχαίρας. Στο ενδεχόμενο που επιλέξει ο Χιμένεθ το 3-5-2, θα δούμε τον Μπακάκη δεξιό στόπερ, τον Βασιλαντωνόπουλο δεξί μπακ χαφ, με τους Γαλανόπουλος – Κρίστιτστιτς κεντρικά χαφ, τον Μάνταλο 10άρι και μπροστά τους Τάνκοβιτς – Καρίμ.

Το πλάνο του Αρη

Ο Άρης, θέλει να τη σφραγίσει την τρίτη θέση καθώς με θετικό αποτέλεσμα θα διατηρηθεί από τον Παναθηναϊκό σε απόσταση ανώτερη των έξι βαθμών που πιθανώς θα τους αφαιρεθούν για υπόθεση πλαστογραφίας με νίκη ή αν δεν κερδίσει το «τριφύλλι» τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει διαθέσιμους τους Τζέγκο, Μήτρογλου, Ιωάννου και Κάτσε. Στο 4-2-3-1 που θα παρατάξει αναμένεται να δούμε τον Κουέστα στο τέρμα, τους Γκάνεα και Σούντγκρεν στα άκρα με Δεληζήση και Ροζ στόπερ, Σάσα και Ματίγια κεντρικά χαφ, ενώ οι Μπερτόγλιο, Ματέο Γκαρσία και Μπρούνο Γκάμα θα κινούνται πίσω από τον Μάνο ή τον Μανσίνι που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ροζ, Σάσα, Μαντσίνι, Ματίγια, Γκάνεα, Σίλβα, Σούντγκρεν, Μπρούνο, Μπεναλουάν, Ντουάρτε, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης.


Ο διαιτητής του ΑΕΚ-Αρης

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Λετονός Άντρις Τρεϊμάνις, επίσης από την πρώτη κατηγορία της UEFA, που φέτος σφύριξε επίσης τους αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1 στο Κύπελλο, ΑΕΚ-Άρης 0-2 και ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1. Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Λετονοί Χάραλντς Γκουντερμάνις, Αλεκσέις Σπασγιονίκοβς, 4ος ο Κουκούλας και στο VAR ο Ούγγρος Τάμας Μπόγκναρ με τον Μεϊντάνα.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X