Νίκη-πρόκριση θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Νίκη-πρόκριση θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ  (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δίνει αγώνα ζωής και θανάτου απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης

Εφτασε η πιο κρίσιμη στιγμή για την ΑΕΚ στα φετινά πλέι οφ της Basket League κόντρα στον ΠΑΟΚ, για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα των προημιτελικών.

Η Ένωση που κέρδισε στο ΟΑΚΑ και έχασε στην Πυλαία καλείται να κάνει το 2-1 στις νίκες ώστε να είναι εκείνη που θα περάσει στην επόμενη φάση που περιμένει ο Παναθηναϊκός σε μία πολύ-πολύ δύσκολη σειρά για τους «κιτρινόμαυρους».

Στην Βασίλισσα δεν συζητάει κανείς τίποτα διαφορετικό από την νίκη και την συνέχεια της σεζόν, διαφορετικά θα πάνε οι παίκτες διακοπές από τα μέσα Μάϊου. Ο Βαγγέλης Αγγέλου προσπάθησε να τονώσει ψυχολογικά τους παίκτες του στις τελευταίες προπονήσεις και θέλει να τους δει να τα δίνουν όλα στο παρκέ για την νίκη-πρόκριση.

Οι απόντες για την ΑΕΚ απόψε θα είναι οι γνωστοί, αφού για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, δεν θα αγωνιστούν Σλότερ, Ρογκαβόπουλος, Μωραίτης και ο Κιθ Λάνγκφορντ.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ο Άρης Λυκογιάννης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και έρχεται να κάνει αυτό που δεν μπόρεσε το 2019. Θυμίζουμε ότι, με τον Χολαργό τότε, είχε φέρει πάλι την σειρά στο 1-1 και έχασε στο 3ο και τελευταίο ματς για να αποκλειστεί από την συνέχεια.

Διαιτητές στο αποψινό ματς, θα είναι οι Ηλίας Κορομηλάς (Αττικής), Γιώργος Πουρσανίδης (Θεσσαλονίκης) και Νίκος Τζιοπάνος (Θεσσαλονίκης).

Δείτε τα καλύτερα από τα δύο πρώτα ματς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ:



LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X