ΠΑΣ Γιάννινα: Σκέψεις για μήνυση του Κάστρο στον Μπέρτο για την ρατσιστική επίθεση (VIDEO)

ΠΑΣ Γιάννινα: Σκέψεις για μήνυση του Κάστρο στον Μπέρτο για την ρατσιστική επίθεση (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ως το τέλος φαίνεται πως θα πάει το περιστατικό με τον Μανώλη Μπέρτο ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο αρχηγός του, Φάμπρι Κάστρο, που καταγγέλλουν ρατσιστική φραστική επίθεση από τον παίκτη της ΑΕΛ!

Όπως μετέδωσε ο bwinΣΠΟΡ FM, ο ισχυρός άνδρας των Ηπειρωτών, Γιώργος Χριστοβασίλης, έχει ήδη ενημερώσει την ΕΠΟ, τον Κλάτενμπεργκ, αλλά και τον ΠΣΑΠ για τοι συμβάν, την ίδια στιγμή, δε, που ο Κολομβιανός εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει μήνυση. Αν, τελικά, αποφασίσει να προβεί σε μία τέτοια κίνηση, ωστόσο, αυτό θα συμβεί από αύριο, όταν και η αποστολή θα επιστρέψει στην έδρα της, τα Ιωάννινα.

Την ίδια στιγμή, ο ρέφερι Μανούχος έγραψε στο φύλλο αγώνα όσα καταγγέλλουν από τον ΠΑΣ, αλλά κανένας από τους διαιτητές δεν το πήρε πάνω του, ότι άκουσε ή είδε όσα συνέβησαν.


Σε κάθε περίπτωση, αν ο Μπέρτος οδηγηθεί στο πειθαρχικό της Λίγκας κινδυνεύει με ποινές από το άρθρο 18. Εκεί περιγράφεται πως «οποιοσδήποτε εμπίπτει στον παρόντα Κώδικα μειώνει, μεροληπτεί κατά ή αμαυρώνει οποιονδήποτε, με τρόπο δυσφημιστικό, εξαιτίας της φυλής, του χρώματος, της γλώσσας, της θρησκείας ή της εθνοτικής προελεύσεώς του, ή διαπράξει οποιαδήποτε άλλη ρατσιστική ή περιφρονητική πράξη, θα τιμωρείται:

– Αν είναι ποδοσφαιριστής με ποινή αποκλεισμού πέντε (5) αγωνιστικών τουλάχιστον και χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ τουλάχιστον».

Το περιστατικό

Παρότι αδιάφορο βαθμολογικά, το ματς πήρε… φωτιά, καθώς μετά από μία διακοπή και κάποιες αντεγκλήσεις ανάμεσα στον Μπέρτο της ΑΕΛ και τον Κάστρο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο αρχηγός του «Άγιαξ» έγινε έξαλλος και φάνηκε να αποχωρεί από το γήπεδο!


Συμπαίκτες και αντίπαλοι έπεσαν πάνω στον παίκτη των Ηπειρωτών, προκειμένου να τον μεταπείσουν, ενώ ο τηλεοπτικός φακός τον έδειχνε φανερά εκνευρισμένο!

Ο Κολομβιανός, λοιπόν, πλησιάζοντας τον πάγκο της ομάδας του, φέρεται να είπε στους ανθρώπους του ΠΑΣ ότι δέχτηκε ρατσιστική φραστική επίθεση από τον Μπέρτο. Μετά από διακοπή αρκετών λεπτών, ο Κάστρο μεταπείστηκε και συνέχισε κανονικά το παιχνίδι, ενώ, όπως μεταφέρθηκε στη μετάδοση της NOVA, ο διαιτητής Μανούχος τον πλησίασε και του είπε πως ο Μπέρτος τού ζητά συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Mε τη λήξη του ημιχρόνου, ωστόσο, παραλίγο να… ανάψει ξανά η φωτιά, όταν ο Μπέρτος πλησίασε τον Πίρσμαν με διάθεση απολογίας, ο ίδιος έδειξε να μη δέχεται τη συγγνώμη του και ο Κάστρο ήταν αυτός που πήγε και τράβηξε τον συμπαίκτη του, ζητώντας παράλληλα από τον Μανούχο να γράψει στο φύλλο αγώνα όλα όσα έγιναν στην αρχή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X