Γκαρσία: «Απογοητευτικό που δεν κερδίσαμε κάποιον τίτλο -Πρώτη φορά τέτοια ατυχία στη καριέρα μου» (VIDEO)

Γκαρσία: «Απογοητευτικό που δεν κερδίσαμε κάποιον τίτλο -Πρώτη φορά τέτοια ατυχία στη καριέρα μου» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Λιβάι Γκαρσία ενόψει του αγώνα με τον Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε για τον τραυματισμό του, τις δυσκολίες της ΑΕΚ, την πρώτη του χρονιά και τον αγώνα με τον Άρη.

Ο Λιβάι Γκαρσία μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports αναφέρθηκε στον τραυματισμό του λέγοντας πως: «Είχα μία ατυχία, αλλά πλέον είμαι έτοιμος. Αν το αποφασίσει ο προπονητής μου μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου» ενώ για την έξοδο στην Ευρώπη τόνισε: «Χρειαζόμασταν τη νίκη με τον Παναθηναϊκό για να βγούμε στην Ευρώπη. Θα ήθελα να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια σε μια δύσκολη σεζόν».

Ο επιθετικός από το Τριντιντάντ και Τομπάγκο αναφέρθηκε στη δύσκολη σεζόν που διένυσε η ΑΕΚ λέγοντας: «Ποτέ στην καριέρα μου δεν είχα σε κάποια ομάδα μου τόσους τραυματισμούς. Όταν αποκτούσαμε καλό μομέντουμ συνέβαινε και κάτι αρνητικό. Ελπίζω και εύχομαι να μην έχω ξανά ανάλογη εμπειρία».


Για τον Λιβάι Γκαρσία ήταν η πρώτη σεζόν στην ΑΕΚ με τον ίδιο να δηλώνει: «Σε προσωπικό επίπεδο ήμουν λίγο άτυχος στην αρχή της χρονιάς, αλλά επέστρεψα δυναμικά. Όπως έχω ξαναπεί εκτιμώ όλη την αγάπη που εισέπραξα από τον κόσμο της ΑΕΚ. Ικανοποιημένος απόλυτα δεν μπορώ να πω ότι είμαι από την παρουσία μου, αλλά σε κάποια παιχνίδια υπήρξαν καλές στιγμές που θυμάμαι. Τελειώνουμε τη χρονιά χωρίς τρόπαιο και αυτό είναι κάτι που με απογοητεύει».

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη του Λιβάι Γκαρσία και τα όσα ακόμα δήλωσε στο Novasports.gr

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X