ΑΕΚ: Αύριο η αποστολή για το ματς με τον Αρη -Απαντες στο ΟΑΚΑ!

ΑΕΚ: Αύριο η αποστολή για το ματς με τον Αρη -Απαντες στο ΟΑΚΑ!
Photo Credits: INTIME

Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε όλους τους παίκτες του για το ΑΕΚ-Αρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αύριο θα ανακοινώσει αποστολή για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αρη ο Μανόλο Χιμένεθ.

Οσον αφορά στη σημερινή προπόνηση, μοναδικοί απόντες ήταν οι Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια που ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Όλεγκ Νταντσένκο έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο δίχως να λείπει κανείς. Η αποστολή για το τελευταίο ματς της σεζόν με τον Αρη, θα βγει αύριο από τον Μανόλο Χιμένεθ αφότου το πρωί οι κιτρινόμαυροι θα κάνουν «ενεργοποίηση» στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Οσον αφορά στον Χρήστο Αλμπάνη, αύριο θα φανεί για το αν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ανδαλουσιανός προπονητής έχει ζητήσει να βρίσκονται όλοι οι παίκτες στο ΟΑΚΑ ασχέτως αν είναι ή όχι αποστολή αφού θα είναι και το τελευταίο ματς της σεζόν και μετά το τέλος του αγώνα, στα αποδυτήρια θα πάρουν οδηγίες για το διάστημα των διακοπών. Τη Δευτέρα δεν θα γίνει προπόνηση.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X