«Η ΑΕΚ προσπαθεί να πείσει Πιέλ και Ντα Σίλβα»

«Η ΑΕΚ προσπαθεί να πείσει Πιέλ και Ντα Σίλβα»
Photo Credits: INTIME

Νέο δημοσίευμα από τη Γαλλία για την ΑΕΚ, τον Κλοντ Πιέλ και τον Νταμιάν Ντα Σίλβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ «οργώνει» την Γαλλία με… μπροστάρη τον Στάθη Ταυλαρίδη.

Οπως σας έχει ενημερώσει ήδη το enwsi.gr, οι Παναγιώτης Κονέ, Γιάννης Παπαδημητρίου και Στάθης Ταυλαρίδης ταξιδεύουν στο εξωτερικό σχεδιάζοντας την επόμενη ημέρα της Ενωσης και έχουν εξετάσει τον Κλοντ Πιελ και τον Τζουλιέν Στεφάν για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Αυτό επιβεβαιώνουν οι Γάλλοι βάζοντας στο παιχνίδι και τον Νταμιάν Ντα Σίλβα.

Το δημοσίευμα για την ΑΕΚ, τον Πιέλ και τον Ντα Σίλβα

Στο δημοσίευμα του γαλλικού butfootballclub, αναφέρεται: «Ηταν γνωστό πως η ΑΕΚ έχει στοχεύσει τον Νταμιάν Ντα Σίλβα και ο αμυντικός της Ρεν αποτελεί την προτεραιότητά της για τη νέα σεζόν. Στο τέλος του συμβολαίου του, του έχουν κάνει πρόταση για ανανέωση και αρνήθηκε. Ο 32χρονος έχει δελεαστεί από την πρόταση της ΑΕΚ και την ελληνική περιπέτεια. Ο Ιγκνάσιο Τζενουάρντι είπε την Τετάρτη ότι η ΑΕΚ θέλει πολύ τον Ντα Σίλβα, αλλά δεν είναι η μόνη επιλογή της στην Γαλλία.


Η ΑΕΚ θα ήθελε να αποκτήσει τον Κλοντ Πιέλ ή τον Ζουλιέν Στεφάν για την τεχνική ηγεσία. Ο πρώτος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με τη Σεντ Ετιέν, ενώ ο δεύτερος είναι ελεύθερος μετά την απόλυσή του από τη Ρεν τον Φλεβάρη.

Για να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις, η ΑΕΚ έχει επιστρατεύσει τον πρώην αμυντικό της Λιλ και τη Σεντ Ετιέν, Στάθη Ταυλαρίδη. Οι κιτρινόμαυροι έχουν δώσει περιθώριο περίπου 10 ημέρες για να τελειώσει τις δύο υποθέσεις. Του Ντα Σίλβα και ενός προπονητή. Ο Κλοντ Πιέλ δεν είναι διαθέσιμος για διαπραγματεύσεις καθώς είναι σε εξέλιξη οι τελευταίες αγωνιστικές της Ligue One, ενώ αμφίβολο είναι το αν θα θελήσει να αφήσει το πρότζεκτ της Σεντ Ετιέν».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X