Το (πιο) κρίσιμο ερώτημα, στο οποίο θα απαντήσει ο Μελισσανίδης

Το (πιο) κρίσιμο ερώτημα, στο οποίο θα απαντήσει ο Μελισσανίδης
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, ενόψει της τοποθέτησης του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το είχα γράψει από τα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, όταν και το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ήταν (επιεικώς) απογοητευτικό, ότι στο τέλος της σεζόν, θα επιβαλλόταν να τοποθετηθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης και να ενημερώσει τον κόσμο της ΑΕΚ για το πώς θα πορευτεί η ομάδα στη συνέχεια.

Είναι πολύ σημαντικό, το ότι θα ακούσουμε την Τρίτη, τον διοικητικό ηγέτη της «Ένωσης». Δεν θέλει ιδιαίτερη επεξήγηση αυτό. Μην νομίζετε ότι επειδή κινούμαστε στο περιβάλλον της ομάδας και καταγράφουμε το ρεπορτάζ, ότι δεν έχουμε ανάγκη για απαντήσεις. Προσωπικά, νιώθω μεγαλύτερη από ποτέ την ανάγκη, για να μας λυθούν απορίες.

Όχι μόνο στο μείζον θέμα του προπονητή. Όχι μόνο για τη φιλοσοφία που θα έχει η ΑΕΚ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Κυρίως με νοιάζει να καταλάβω τι σκέφτεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την επόμενη μέρα της ομάδας, ύστερα από το κλείσιμο μιας τριετίας αγωνιστικών αποτυχιών.

Το μόνο που ανησυχεί…

Βλέπω το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια να προχωράει και εκτός από δέος, αισθάνομαι και σιγουριά για ένα εξασφαλισμένα δυνατό μέλλον για την ομάδα. Βλέπω τα έργα στα Σπάτα και ξέρω ότι πλησιάζει η στιγμή που η ΑΕΚ θα μπορεί να αναδείξει τη δυναμική της, έχοντας πλέον τη γηπεδάρα της, το πιο σύγχρονο προπονητικό κέντρο στην Ελλάδα, μηδέν χρέη και πολλά δικά της έσοδα για να προχωρά μπροστά και να εξελίσσεται ως κλαμπ.

Άρα, το μόνο που με ανησυχεί και με προβληματίζει, όπως έχω ξαναγράψει, είναι να βρει επιτέλους έναν σωστό τρόπο ποδοσφαιρικής λειτουργίας και να δημιουργήσει από αυτό το καλοκαίρι, την ομάδα που θα μας βγάλει από αυτή την απογοήτευση και την εσωστρέφεια της τελευταίας τριετίας.


Θα δώσει ειδήσεις…

Πάνω σε αυτό δεν έχω πειστεί ακόμα και πάνω σε αυτό, θεωρώ ότι θα πάρουμε απαντήσεις την Τρίτη, από τον μοναδικό άνθρωπο, που μπορεί να μας τις δώσει, αφού πολύ απλά από αυτόν μόνο εξαρτάται, η χάραξη της στρατηγικής του κλαμπ.

Από εκεί και πέρα, για να αποφασίζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης να (μας) μιλήσει την Τρίτη, δηλαδή μόλις δύο μέρες μετά τη λήξη της σεζόν, σημαίνει ότι θα έχει και να (μας) δώσει ειδήσεις. Πιθανολογώ κυρίως για το θέμα του προπονητή, αλλά ίσως όχι μόνο. Δύο μέρες έμειναν, αξίζει η υπομονή για να τον ακούσουμε και να μην προσπαθούμε να προδικάζουμε τι θα πει.

Υ.Γ.: Την Κυριακή έχουμε και το τελευταίο ματς της σεζόν, με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Μην τα ξαναγράφουμε. Έχει σημασία να νικήσει η ΑΕΚ… Πάντα έχει σημασία να νικάει η ΑΕΚ…


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X