Σοκ στην Σουηδία: Χάνει οριστικά το Euro o Ζλάταν!

Expressen: «Ο Ιμπραΐμοβιτς σκότωσε ένα λιοντάρι και πήρε το κεφάλι του για τρόπαιο»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Εθνικής Σουηδίας, Γιάννε Άντερσον αποκάλυψε ότι ο τραυματισμός του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο γόνατο είναι τόσο σοβαρός που θα του στερήσει την συμμετοχή στο Euro.

Χωρίς την λάμψη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα πραγματοποιηθεί το καλοκαιρινό Euro, αφού οι χειρότεροι φόβοι των ανθρώπων της Εθνικής Σουηδίας επιβεβαιώθηκαν. Ο τραυματισμός του στο γόνατο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Μίλαν με την Γιουβέντους αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός και θα χρειαστεί τουλάχιστον έξι εβδομάδες αποκατάστασης, κάτι που σημαίνει ότι ο Σουηδός σταρ χάνει το μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού.

Ο Ζλάταν εξετάστηκε στο Μιλανέλο από τον Δρ. Φόλκερ Μούσαχλ που τον είχε εγχειρήσει στο δεξί γόνατο πριν από τέσσερα χρόνια στις Η.Π.Α., ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η ζημιά είναι τόσο σοβαρή που δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβει το Euro: «Μίλησα πριν από λίγο με τον Ζλάταν, ο οποίος μου επιβεβαίωσε ότι ο τραυματισμός του θα τον εμποδίσει να συμμετάσχει στο Euro. Είναι λυπηρό κυρίως για τον ίδιο, αλλά και για την ομάδα. Ελπίζω ότι θα επιστρέψει στα γήπεδα, όσο το δυνατόν συντομότερα», ήταν τα λόγια του Σουηδού εκλέκτορα Γιάννε Άντερσον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X