Ράπτη: «Ευχαριστώ την ΑΕΚ- Ελπίζω να ξανασυναντηθούμε»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Αίας Ευόσμου
Photo Credits: INTIME

Η Μάρα Ράπτη ανακοίνωσε την αποχώρηση της από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάρα Ράπτη μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην ΑΕΚ, έχοντας συμβάλλει τόσο στην επιστροφή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στην Α1 όσο και στην φετινή πορεία στα μεγάλα σαλόνια, ανακοίνωσε την αποχώρηση της από το τμήμα. Η νεαρή ακραία ενημέρωσε ήδη την διοίκηση της Ερασιτεχνικής πως παρά την κοινή επιθυμία για να παραμείνει στην ομάδα, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις την αναγκάζουν να αποχωρήσει.

Η ίδια με δήλωση της ευχαρίστησε την ΑΕΚ για αυτά τα δύο χρόνια και ευχήθηκε σύντομα οι δρόμοι τους να ξανασυναντηθούν: «Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΑΕΚ για τα άψογα 2 χρόνια συνεργασίας μας καθώς και για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου.  Δυστυχώς κάποιες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να ακολουθήσω το πρόγραμμα της ομάδας την νέα σεζόν παρότι υπήρξε η επιθυμία και από τις δυο πλευρές. Νιώθω μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια που υπήρξα μέλος και αρχηγός του συλλόγου και βοήθησα στην επίτευξη των στόχων του. Μεγάλο ευχαριστώ οφείλω να πω και στον κόσμο της ΑΕΚ για την στήριξη καθώς και στους προπονητές και στα staff των δυο τελευταίων ετών. Είμαι βέβαιη ότι η ΑΕΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται και να διαπρέπει τόσο εντός όσο και εκτός των αγωνιστικών χώρων και ελπίζω οι δρόμοι μας κάποια στιγμή να ξανασυναντηθούν. Σας ευχαριστώ όλους» ανέφερε η Ράπτη.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X