Η τελευταία παράσταση της μαγικής ΑΕΚ, τέλος εποχής με κατάκτηση Κυπέλλου (VIDEO)

Η τελευταία παράσταση της μαγικής ΑΕΚ, τέλος εποχής με κατάκτηση Κυπέλλου (VIDEO)

Διαστημική μπάλα και ιστορικό σκορ-ρεκόρ για την ΑΕΚ στον τελικό του ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον πολύ καλό Απόλλωνα της εποχής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπάρχουν πολλές φορές που οι νεότεροι μακαρίζουν τους παλιότερους για τις μεγάλες στιγμές ποδοσφαιρικής «μαγείας» που έχουν ζήσει. Όταν κάποιος υποστηρίζει την ΑΕΚ όμως, είναι τυχερός. Γιατί ακόμα και στα σύγχρονα χρόνια, οι φίλοι της είχαν να δουν μια ομάδα που έκανε ποδοσφαιρικά θαύματα. Μετατρέποντας ακόμα και τον τελικό του κυπέλλου σε μια γιορτή με παραγωγή τρομερού θεάματος. Ο άμοιρος Απόλλωνας που βρέθηκε στο διάβα της ΑΕΚ, σκορπίστηκε από την υπερομάδα με τα «κιτρινόμαυρα» που πήρε την κούπα με το θριαμβευτικό 7-1.

Ηταν ένα κύπελλο μεγάλης αξίας, δεδομένου πως η ΑΕΚ στην πορεία της είχε αποκλείσει διαδοχικά Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο Απόλλωνας δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο. Το Ολυμπιακό στάδιο είχε ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» από Ενωσίτες που περίμεναν την κατάκτηση του κυπέλλου, έστω και αν ήταν «λίγο» για εκείνη την ομάδα. Ο Μπάγεβιτς και οι παίκτες του, τους έδωσαν μια μοναδική παράσταση που τους άφησε όλους ικανοποιημένους.

Ο Ντανιέλ Μπατίστα άνοιξε από νωρίς το σκορ, έπειτα από ασίστ του Σαβέβσκι. Το δεύτερο γκολ ήταν «ποίημα». Τσιάρτας και Κωστής έκρυψαν τη μπάλα και ο «El mago» με απίστευτη προσποίηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Γκολάρα και από τον Μπατίστα έπειτα από σέντρα του Κασάπη, 4-0 με πέναλτι του Τσιάρτα που κέρδισε ο Κετσπάγια. Η ΑΕΚ δεν σταμάτησε, ούτε με την αποβολή του Μπατίστα που χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλο του.

Απίστευτο γκολ σε αντεπίθεση των Μπορμπόκη και Κετσπάγια, με τον Τιμούρ να στέλνει τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας. Το 6-0 με εκτέλεση φάουλ σπεσιαλιτέ του Βασίλη Τσιάρτα. Ο Μπάρνιακ πέτυχε το γκολ της τιμής για τον Απόλλωνα, αλλά η ΑΕΚ δεν σταμάτησε. Ο Χρήστος Κωστής έβαλε και αυτός το όνομα του στον θρίαμβο της Ενωσης, τη μεγαλύτερη νίκη σε τελικό κυπέλλου. Ο Στέλιος Μανωλάς σήκωσε στον ουρανό το κύπελλο μιας μεγάλης ομάδας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X