Η ΑΕΚ μελέτησε Πιέλ και Στεφάν και... συνεχίζει

Η ΑΕΚ μελέτησε Πιέλ και Στεφάν και... συνεχίζει
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ συνεχίζουν την μελέτη για τον επόμενο προπονητή, κρίσιμες επαφές ενόψει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αύριο βράδυ τελειώνει την φετινή σεζόν και ξεκινά… αμέσως τον σχεδιασμό για την επόμενη. Και κορυφαίο ζήτημα ενόψει αυτής, είναι ο νέος προπονητής.

Στόχος για την ΑΕΚ είναι μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρχει συμφωνία με τον επόμενο προπονητή. Και για τον λόγο αυτό έφυγαν για το εξωτερικό προ ημερών ο Παναγιώτης Κονέ, ο Γιάννης Παπαδημητρίου και ο Στάθης Ταυλαρίδης. Οι τρεις άνθρωποι της Ενωσης που δουλεύουν πάνω στο αγωνιστικό πλάνο της νέας ΑΕΚ έχοντας πάρει τις κατευθύνσεις από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και σύντομα θα παρουσιάσουν… αποτέλεσμα.

Ο Ταυλαρίδης δεδομένα βρέθηκε στην Γαλλία και για να τελειώσει το θέμα του Νταμιάν Ντα Σίλβα. Η ΑΕΚ μιλά εδώ και καιρό με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό της Ρεν, περίπτωση που σας αποκάλυψε το enwsi.gr τον περασμένο Μάρτιο. Και η Ενωση θέλει να… τελειώσει άμεσα αυτή η υπόθεση, ώστε να γνωρίζει το κλαμπ αν θα έχει τον αρχηγό της Ρεν δικό της τη νέα χρονιά. Ο Ντα Σίλβα έχει στα χέρια του το ενδιαφέρον και άλλων ξένων ομάδων, ενώ την περίπτωση του κοίταξαν εσχάτως Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Ο Ταυλαρίδης έχει πάρει πάνω του το θέμα και μιλά ο ίδιος με τον 33χρονο και περιμένει με αγωνία την απάντηση του στο κλειστό 3ετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει συνολικά πάνω από 2 εκατ.ευρώ.


Για το θέμα προπονητή η ΑΕΚ έχει… χαμηλώσει ξανά τους τόνους για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο να μένει ξανά πιο πίσω, ενώ έχει χάσει πολύ έδαφος πια η περίπτωση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Τα τελευταία 24ωρα υπήρχε πληροφόρηση για μελέτη της ΑΕΚ πάνω στην γαλλική αγορά. Και χαρακτηριστικά μελέτησε τα ονόματα του 59χρονου Κλοντ Πιέλ της Σεντ Ετιέν (είναι εκεί από τον Οκτώβριο του 2019 και το καλοκαίρι αναμένεται να φύγει όπως αναφέρεται στην Γαλλία), του 40χρονου Τζουλιέν Στεφάν που δούλεψε στην Ρεν με μεγάλη επιτυχία από τον Δεκέμβριο του 2018.

Ετσι, η γαλλική αγορά ήρθε στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, ενώ παραμένει… ψηλά και η ιβηρική με συγκεκριμένα ονόματα από το… πάνω ράφι. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι όσο δεν έχουν ομάδα οι Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι στη λίστα. Ειδικά ο πρώτος που είναι μία ειδική περίπτωση που θα είχε κλείσει από το Πάσχα, αν δεν είχαν προκύψει σφοδρές αντιδράσεις από μερίδα της «κιτρινόμαυρης» εξέδρας. Κάτι που μέτρησε εκείνη την στιγμή ο Μελισσανίδης και… πάγωσε την υπόθεση.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X