Κόκκινες σωλήνες πυρόσβεσης στην «Αγιά Σοφιά», άρα μπαίνει ο... Κόκκαλης

Κόκκινες σωλήνες πυρόσβεσης στην «Αγιά Σοφιά», άρα μπαίνει ο... Κόκκαλης
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για τα ρεπορτάζ των αγνών ανθρώπων που θέλουν το καλό της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκεφτόμουν τι να κάτσω να γράψω για την ΑΕΚ και ειλικρινά δεν ήθελα να καταπιαστώ με τίποτα. Να βάλω για τις αλλαγές που έρχονται; Θα κάνω αβάντα στον Μελισσανίδη. Να βάλω για το επικείμενο -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- «διαζύγιο» με τον Χιμένεθ; Θα θέλω να φάω τον Ισπανό για να φέρω κανέναν δικό μου κολλητό προπονητή.

Να έβαζα κείμενο που θα αφορούσε κάποιον παίκτη; Ή θα ήθελα να τον «τελειώσω» κατ’ εντολή φυσικά, ή θα τον κανάκευα για να τον έχω φίλο προκειμένου να μου δίνει ειδήσεις. Μετά σκέφτηκα να γράψω για το ματς με τον Άρη και το ότι πρέπει να κερδίσουμε για να βγούμε τρίτοι και καταϊδρωμένοι και γελούσα μόνος μου.

Αφού διάβασα κάποια αποκλειστικά από κάποια… Πανδώρα, αφού δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη με τον επόμενο προπονητή (εδώ καλά καλά δεν έχει φύγει ο Μανόλο), αφού δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη γιατί στην ΑΕΚ δεν κάνουν κίνηση να φέρουν τον Βαλβέρδε και δεν ενδιαφέρθηκαν για τον Μουρίνιο που διάλεξε τη Ρόμα (ποια Ρόμα τώρα), σκέφτηκα να πω στον Σταύρο να μη γράψω blog απόψε.

Ενας φίλος μου είπε πως ετοιμάζεται να μπει στην ΠΑΕ ο Πέτρος Κόκκαλης…

Κάπου εκεί όμως έπεσαν στην αντίληψή μου διάφορα κείμενα με… έγκυρο ρεπορτάζ από τους «άκου εμένα, έχω inside ενημέρωση» και… «ένας φίλος, του κουμπάρου, του αδερφού, της ξαδέρφης, της γυναίκας μου, που ξέρει τον Μελισσανίδη, μου είπε πως ετοιμάζεται να μπει στην ΠΑΕ ο Πέτρος Κόκκαλης. Μη γελάτε ρε…

Υπάρχει ξεκάθαρη σύνδεση! Όλα είναι δρομολογημένα εδώ και χρόνια. Σας μιλάω γκαραντί! Δεν πήρε ο Κόκκαλης την εργολαβία για την Υπογειοποίηση; Τι εννοείτε εσείς που λέτε ότι έγινε με μειοδοτικό διαγωνισμό μέσω της Διαύγειας και του Κράτους; Δεν έχει σημασία αυτό. Δεν ξέρετε εσείς. Την πήρε από τον Μελισσανίδη. Ο γιος του Σωκράτη λοιπόν όταν ήταν μικρός ήταν ΑΕΚ.

Ο Μελισσανίδης πόσο θα κάτσει νομίζετε στην ΑΕΚ; Κάποια στιγμή θα βαρεθεί, θα κουραστεί και θα πουλήσει για να κονομήσει, άρα; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια γατάκια; Μπαίνει ο Κόκκαλης στην ΑΕΚ!

Όλα αυτά θα τα είχα περάσει στο ντούκου, αν δεν είχε συμβεί κάτι πολύ σοβαρό. Την Τρίτη είχα πάει στο γήπεδο για το καθιερωμένο φωτογραφικό αφιέρωμα που έχουμε στο Δικέφαλο. Φτάσαμε στα… έγκατα της «Αγιά Σοφιάς» προκειμένου να σας παρουσιάσουμε όλη την πορεία των εργασιών τόσο στην Υπογειοποίηση, όσο και στα ενδότερα του γηπέδου.


Θα κάνει και τα χρώματα κόκκινα

Εκεί λοιπόν θυμήθηκα, ότι είχα είδα κάτι κόκκινες σωλήνες. Μπήκα γρήγορα στον υπολογιστή με το αρχείο των φωτογραφιών και το επιβεβαίωσα. Οι κόκκινες σωλήνες πυρόσβεσης στην «Αγιά Σοφιά» είναι όντως κόκκινες. Τα ρεπορτάζ θα επιβεβαιωθούν στο απόλυτο. Θα το δείτε. Ο Μελισσανίδης προετοιμάζει το έδαφος για να μπει στην ΑΕΚ ο Κόκκαλης.

Η επόμενη κίνησή του θα είναι να αλλάξει τα χρώματα και να τα κάνει κόκκινα. Όπως τότε πριν από καμιά 25αριά – 30 χρόνια που θα ερχόταν η Coca Cola και θα έπαιρνε την ΑΕΚ και θα βάζαμε και κόκκινες φανέλες. Μόνο που τότε δεν υπήρχε η Zero για να κρατήσουμε το μαύρο. Και εκτός αυτού θα αλλάξει και το Δικέφαλο και θα βάλει μία νυχτερίδα για σήμα γιατί θα κυκλοφορούμε μόνο νύχτα από την ντροπή.

Θα μπορούσα να συνεχίσω και να προσθέσω και άλλα τέτοια «ρεπορτάζ», τα οποία κάποια άτομα τα καταπίνουν αμάσητα από την κόκκινη προπαγάνδα και τα αναπαραγάγουν με πιστή παπαγαλία, αλλά δυστυχώς έχω να τελειώσω μια σειρά στο Netflix. Να με συμπαθάτε ε;

ΥΓ: Κυριακή κοντή γιορτή και από Δευτέρα τρέχουν τα πάντα. Υπάρχει μία εβδομάδα μπροστά μας, όπου ο Μελισσανίδης οφείλει να δώσει ξεκάθαρο στίγμα για την επόμενη μέρα. Και όλη η διοίκηση της ΑΕΚ θα πρέπει να αποδείξει εμπράκτως, πως όλο αυτό το διάστημα δεν κοιμόταν όρθια, αλλά όλα αυτά τα 20 plus ταξίδια που έκαναν οι άνθρωποί της έγιναν για συγκεκριμένους στόχους.


Η ΑΕΚ μέχρι το τέλος του μήνα πρέπει να έχει ΝΕΟ προπονητή. Πρέπει να έχει ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ που θα έρθει για ΒΑΣΙΚΟΣ. Να φέρει έναν ΣΤΟΠΕΡ ΗΓΕΤΗ που δίπλα του θα «χτιστεί» η νέα ομάδα. Δεν χρειάζεται υπόδειξη προπονητή για να ξέρεις τι ζητάς. Αποφάσεις και πράξεις χρειάζονται. Μέχρι το τέλος του μήνα πρέπει λοιπόν να τελειώσουν αυτές οι υποθέσεις. Και ίσως και μία δύο ακόμα. Των μπακ για παράδειγμα.

Ώστε μετά να έχεις άλλες τρεις εβδομάδες μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας για να προσθέσεις ότι άλλο χρειάζεται βάσει και αυτών που θέλει ο προπονητής. Μια χαφάρα στο κέντρο, έναν αριστερό εξτρέμ και ένα σέντερ φορ. Να λειτουργήσεις δηλαδή όπως επί Μαϊστόροβιτς που για μένα ήταν ο πιο πετυχημένος Τεχνικός Διευθυντής.

Ο Ντάνιελ παρεμπιπτόντως δεν ρωτούσε ποιον. Χαρακτηριστικά ήθελε και έφερνε τους παίκτες. Αυτό για όσους επιμένουν ότι πρέπει να έχει απόλυτο λόγο ο προπονητής. Που στη μετά Μπάγεβιτς εποχή και του Σάντος με τους Αλβες και Ασουνσάο, όποιοι προπονητές ήρθαν και είχαν λόγο, τα είδαμε τα κατορθώματά τους. Με αποκορύφωμα τον Καρντόσο και τον Σιμάο…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X