Η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται... Καββαδά!

Η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται... Καββαδά!
Photo Credits: INTIME

Τον Βασίλη Καββαδά σκέφτεται η Ρεάλ Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισπανικές σειρήνες για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Βασίλη Καββαδά.

Πριν από μερικές ημέρες, ο διεθνής σέντερ είχε δεχθεί κρούση από την Μπιλμπάο (όπου αγωνίζεται και ο Γιάννης Αθηναίου), αλλά το deal δεν προχώρησε. Τώρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «defensacentral.com», ο Έλληνας ψηλός είναι στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η «βασίλισσα» ψάχνει ψηλό στην αγορά για την τελική ευθεία της κανονικής περιόδου και ενόψει των playoffs της Liga Endesa, λόγω του τραυματισμού του Τρέι Τόμπκινς.

Όπως αναφέρεται, λοιπόν, στο δημοσίευμα, ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος έχει ολοκληρώσει τις φετινές του υποχρεώσεις με τον Ηρακλή, βρίσκεται στη λίστα του Πάμπλο Λάσο και των συνεργατών του.

Οι άλλοι παίκτες που εξετάζει η Ρεάλ είναι ο Αυστραλός, Γουίλ Μάγκνεϊ, ο Μαλίκ Φιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Κλίπερς, καθώς επίσης και ο Ντάριους Μίλερ, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Μπάμπεργκ και πρόσφατα αποδεσμεύτηκε από τους Θάντερ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται... Καββαδά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X