AEΚ: Πιθανή έδρα των τελικών με Ίσταντς το ΔΑΚ Κοζάνης-Ποιες είναι οι άλλες επιλογές

Χαλκίδης: «Ομάδα-κόσμημα η ΑΕΚ, της εύχομαι να πάει τελικό»
Photo Credits: INTIME

Το ΔΑΚ Κοζάνης αλλά και αυτό της Χαλκίδας ανάμεσα στα επικρατέστερα για να φιλοξενήσουν την έδρα των τελικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναβολή του πρώτου τελικού της ΑΕΚ με τη Ίσταντς δημιούργησε νέα δεδομένα σε ότι αφορά την διεξαγωγή των δύο αγώνων.

Αυτό καθώς η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία σε συζητήσεις με τις δύο ομάδες αναζητούν πλέον οριστική λύση για την διεξαγωγή τους σε νέες ημερομηνίες. Όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει υπάρχει σχετική συμφωνία προκειμένου οι αγώνες να διεξαχθούν στην Ελλάδα, με επικρατέστερη ημερομηνία το διήμερο 29-30 Μαϊου ή 29-31 για να δοθεί και μια ημέρα ξεκούρασης στις ομάδες.

Επόμενο θέμα που καλούνται να λύσουν στην ΑΕΚ είναι αυτό της έδρας καθώς το ΟΑΚΑ είναι πλέον πολύ δύσκολο να χρησιμοποιηθεί καθώς δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες.

Οι άνθρωποι της ομάδας θα εξετάσουν σοβαρά το ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, το οποίο είναι ένα εγκεκριμένο γήπεδο από την ΕΗF, λόγω των αγώνων της Εθνικής, ενώ υπάρχει ήδη τοποθετημένο τάραφλεξ. Η ΑΕΚ εντωμεταξύ θα έχει παίξει στο γήπεδο αυτό μία εβδομάδα νωρίτερα στο Final-4 του Κυπέλλου Ανδρών. Πάντως οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε έδρα καθώς πρώτη επιλογή είναι να βρεθεί κάτι στην Αττική ή πιο κοντά σε αυτή, όπως το κλειστό της Χαλκίδας.  Αυτή την στιγμή επί τάπητος βρίσκονται ουσιαστικά όλα τα κλειστά που διαθέτουν αντικριστές κερκίδες. Τις επόμενες ημέρες θα εξετάσουν τις λύσεις υπάρχουν και στη συνέχεια θα καταλήξουν στην επιλογή.

Όπως έχουμε αναφέρει άλλωστε οι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, οπότε η περιοχή λίγη σημασία έχει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X