ΟΦΗ: Ανανέωσε ο Νιόπλιας

ΟΦΗ: Ανανέωσε ο Νιόπλιας
Photo Credits: INTIME

Συνεχίζει με Νίκο Νιόπλια ο ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εμπιστοσύνη στον Νίκο Νιόπλια δείχνει ο ΟΦΗ, καθώς οι δύο πλευρές συνέχισαν την συνεργασία τους.

Ο σύλλογος της Κρήτης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών και ο 56χρονος τεχνικός, ο οποίος οδήγησε την ομάδας της Κρήτης μετά το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Σίμο, θα αναλάβει να τη χτίσει για τη νέα σεζόν.

Με τον Έλληνα προπονητή είχε τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα ο σύλλογος του Ηρακλείου και εξασφάλισε την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία.
Ουσιαστικά από τη στιγμή που σφραγίστηκε η παραμονή του ΟΦΗ στη Super League 1 αποτέλεσε προτεραιότητα το θέμα του προπονητή και οι δύο πλευρές είχαν κοινή επιθυμία να συνεχίσουν μαζί. Όπως και έγινε. Ο ΟΦΗ είχε ξεκάθαρη επιλογή να διατηρήσει τον Νίκο Νιόπλια στην τεχνική του ηγεσία, λόγω και της μεγάλης εκτίμησης που υπάρχει από τον κ. Σαμαρά προς το πρόσωπό του.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Νίκο Νιόπλια για τα δύο επόμενα χρόνια.

Ο κ. Νιόπλιας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και σε σύνολο επτά αγώνων ο ΟΦΗ είχε τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ απομένει η τελευταία αγωνιστική των play out.

Συνολικά, στις δύο θητείες του ως προπονητής της ομάδας μας, μετράει 38 αγώνες (σε Γ Εθνική, Football League και Super League) με απολογισμό 24 νίκες, 9 ισοπαλίες και 5 ήττες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X