Κύπελλο Ελλάδας: Χωρίς κόσμο ο τελικός, με το περσινό πρωτόκολλο το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Χωρίς κόσμο ο τελικός, με το περσινό πρωτόκολλο το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αυστηρότατο πρωτόκολλο θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στις 22 Μαϊου. Περίπου 100 άτομα στο γήπεδο, ερωτηματικό οι πρόεδροι των Ενώσεων και οι πρόεδροι των ομάδων.

Με αυστηρότατο πρωτόκολλο λόγω κορωνοϊού και χωρίς θεατές θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στις 22 Μαϊου, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι κυριολεκτικά κεκλεισμένων των Θυρών αφού δεν θα παρευρίσκονται περισσότερα από 100 άτομα, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Εκτός από τις αποστολές των ομάδων, οι δύο ΠΑΕ θα έχουν από 11 προσκλήσεις ενώ 40 θα είναι τα άτομα της ΕΠΟ συμπεριλαμβανομένων των 17 της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα έχουν  δικαίωμα εισόδου οι πρόεδροι των 55 Ενώσεων όλης της χώρας και των ΠΑΕ της Super League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X