ΑΕΚ: Τα δεδομένα για τους τελικούς με Ίσταντς- Ανοιχτό να γίνουν και τα δύο ματς στην Ελλάδα

Εικόνες από το ΑΕΚ-Γκορένιε
Photo Credits: INTIME

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία βρίσκεται σε επικοινωνία με ΑΕΚ και Ίσταντς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναβολή του πρώτου τελικού της ΑΕΚ με την Ίσταντς λόγω κρούσματος covid στους Σουηδούς έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκονται στον …αέρα και οι δύο ουσιαστικά τελικοί.

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία βρίσκεται σε επικοινωνία με τις δύο ομάδες προκειμένου να βρεθούν οι νέες ημερομηνίες. Όποτε και να γίνουν πάντως δεν πρέπει να ξεπεράσει το διήμερο 12-13/6 που έχει οριστεί το final-4 του Champions League. Επιπλέον αυτή την στιγμή φαντάζει πολύ πιθανό και οι δύο τελικοί με την Ίσταντς να διεξαχθούν στην Ελλάδα.

Το πιθανότερο είναι να οριστεί το πρώτο ματς το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαϊου και αυτός ήταν ένας λόγος που η ομοσπονδία χάντμπολ αποφάσισε να μεταθέσει το Final-4 μια εβδομάδα νωρίτερα. Επιπλέον αυτή την στιγμή φαντάζει πολύ πιθανό και οι δύο τελικοί με την Ίσταντς να διεξαχθούν στην Ελλάδα. Η αναβολή ωστόσο έθεσε ξανά στο σημείο ..μηδέν το θέμα της έδρας καθώς αυτή την στιγμή δεν είναι σίγουρο αν μπορεί να γίνει στο ΟΑΚΑ καθώς θα πρέπει να υπάρξει σχετική συνεννόηση για το αν υπάρχουν αυτές τις ημέρες κενές ημερομηνίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X