ΑΕΚ: Αλλαγή ρόλου για τον Δάνδολο- Αποχωρεί από προπονητής και αναλαμβάνει team manager

Εικόνες από το Εθνικός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της ΑΕΚ αλλάζει ρόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από τρία χρόνια στην τεχνική ηγεσία του τμήματος πόλο και έχοντας οδηγήσει την ΑΕΚ σε ισάριθμες ιστορικές ανόδους, ο Κωνσταντίνος Δάνδολος αποφάσισε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από άλλο πόστο.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της «Ένωσης» με ανακοίνωση του έκανε γνωστό πως σταματάει από προπονητής και αναλαμβάνει χρέη τιμ μάνατζερ, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο Δάνδολος ανέλαβε την ΑΕΚ όταν συστήθηκε στην Γ εθνική, κέρδισε πρωτάθλημα στην Γ και την Β εθνική και ανέβηκε όλες τις κατηγορίες διαδοχικά φτάνοντας την ομάδα μέχρι την Α1. «Όταν ανέλαβα την ΑΕΚ στην Γ Εθνική το έκανα γιατί  είναι το μεγαλύτερο σωματείο στην Ελλάδα κατά την άποψή μου, και ευελπιστούσα ότι θα μου χαρίσει κάποιες έντονες στιγμές. Έχοντας την ΑΕΚ ως την ομάδα της καρδιάς μου από μικρός ήθελα να φτάσω την ομάδα αυτή σε ένα υψηλότερο επίπεδο, αντάξιο του ειδικού βάρους του ονόματός της. Τέσσερα χρόνια μετά αισθάνομαι πολύ γεμάτος από τέτοιες έντονες στιγμέ» ανέφερε αρχικά.

«Η ΑΕΚ έχει να δώσει πολλά ακόμα στις πισίνες»

Στη συνέχεια τόνισε: «Η ομάδα κέρδισε δύο πρωταθλήματα στις μικρότερες κατηγορίες, είχε τρεις διαδοχικές ανόδους και με αποκορύφωση την παρθενική συμμετοχή στα σαλόνια της Α1 δεν περιορίστηκε στην συμμετοχή, αλλά κατάφερε και την είσοδο στην πρώτη 8αδα ξεπερνώντας σωματεία με τεράστια ιστορία στον χώρο, όπως η Χίος, τα Χανιά, η Γλυφάδα και ο Εθνικός.

Επίσης είναι σε εξέλιξη και το Κύπελλο Ελλάδας στο οποίο μετέχουμε ως μία από τις οκτώ πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος. Ώντας γεμάτος αποό τέτοιες ωραίες στιγμές, αποφάσισα να παραιτηθώ από το πόστο του προπονητή, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών μου, αξιολογώντας ότι την έφτασα μερικά σκαλοπάτια παραπάνω, προσθέτοντας κάθε χρόνο τα συστατικά που χρειάζεται το κάθε επίπεδο και η κάθε κατηγορία. Έφτασε δηλαδή η στιγμή να θυσιάσω το μεράκι μου για το συμφέρον της ομαδας, πιστεύοντας παράλληλα ότι με την κίνηση αυτή η ομάδα μας θα ανέβει ακόμα περισσότερα σκαλοπάτια και θα λειτουργήσει σε ακόμα πιο επαγγελματικό επίπεδο.  Θεωρώ ότι η ΑΕΚ στον χώρο της πισίνας έχει να δώσει ακόμα πάρα πολλά στους φίλους της και στο άθλημα.  Θα συνεχίσω να υπηρετώ την ομάδα αλλά από αλλο πόστο, αυτο του team manager μιας και οι άνθρωποι που έφτιαξαν από το μηδέν αυτή την ομάδα τυγχάνει να είναι παιδικοί μου φίλοι. Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν την ΑΕΚ να γεννηθεί σαν ομάδα πόλο και να περπατήσει τα πρώτα της βήματα, και κυρίως ευχαριστώ τους αθλητές με τους οποίους συνεργάστηκα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X