ΑΕΚ: Κοντά σε παραμονή Τσοχατζή και Καββαδία

Εικόνες από το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Οι δύο αθλήτριες είναι κοντά σε συμφωνία για να συνεχίσουν την καριέρα τους στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η παραμονή του βασικού κορμού της φετινής ομάδας αποτελεί πρωταρχικό στόχο της διοίκησης της ΑΕΚ που βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τις αθλήτριες του ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ είναι ήδη κοντά σε συμφωνία με τις Μαρίνα Τσοχατζή και Αγγελική Καββαδία. Σε ότι αφορά τις ακραίες όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει η Μάρα Ράπτη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έτσι η διοίκηση έχει στρέψει ήδη την προσοχή στην ανεύρεση νέας ακραίας. Σε ότι αφορά τις ξένες η ΑΕΚ μιλάει ήδη με αθλήτριες από το εξωτερικό με στόχο να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο το κενό.  Η ΑΕΚ προχωράει με σταθερά βήματα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και πρόσωπο έκπληξη που θα αναλάβει την οργάνωση των ακαδημιών. Στο πρότζεκτ φυσικά προβλέπεται η δημιουργία σταθερής έδρα της ομάδας και ο εξοπλισμός της με σύγχρονο Γυμναστήριο και Φυσικοθεραπευτήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X