Βασιλαντωνόπουλος: Ο καλύτερoς δεξιός της μπακ φέτος, είναι κι ο μόνος χωρίς συμβόλαιο!

Βασιλαντωνόπουλος: Ο καλύτερoς δεξιός της μπακ φέτος, είναι κι ο μόνος χωρίς συμβόλαιο!
Photo Credits: INTIME

Η γεμάτη ανισορροπία στον σχεδιασμό φετινή σεζόν της ΑΕΚ, αντικατοπτρίζεται απόλυτα στην περίπτωση του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ είναι έτοιμοι να κάνουν πρόταση ανανέωσης στον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, και η εικόνα του στα play offs το δικαιολογεί απόλυτα.

Η περίεργη και γεμάτη ανισορροπία στον σχεδιασμό φετινή σεζόν της ΑΕΚ, αντικατοπτρίζεται απόλυτα στην περίπτωση του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου. Ο 29χρονος δεξιός μπακ χαφ ξεκίνησε την σεζόν χωρίς να υπολογίζεται στο βασικό rotation στον σχεδιασμό. Ωστόσο έκανε την πρώτη του συμμετοχή φέτος, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ήταν ως αμυντικό χαφ!


Ήταν βασικός με Σεν Γκάλεν και Βόλφσμπουργκ. Τέσσερις επίσης συμμετοχές ως βασικός στην φάση των ομίλων του Europa League. Όμως μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 6 Δεκεμβρίου 2020 και την ήττα της ΑΕΚ με 1-2 με τον ίδιο να κάνει ίσως την χειρότερη φετινή του εμφάνιση, φάνηκε να τελειώνει η παρουσία του στην Ένωση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X