Λειψία-Ντόρτμουντ 1-4: Το σήκωσε... πανηγυρικά με οδοστρωτήρα Χάαλαντ (VIDEO)

Λειψία-Ντόρτμουντ 1-4: Το σήκωσε... πανηγυρικά με οδοστρωτήρα Χάαλαντ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ντόρτμουντ «σκόρπισε» με 4-1 την Λειψία στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας και κατάκτησε τον πρώτο της τίτλο από το 2017.

Για όποιον έπαιρνε το Κύπελλο, θα ήταν πρώτος τίτλος της καριέρας του. Και το έκανε ο Εντιν Τέρζιτς χαρίζοντας την 5η κούπα στον θεσμό στην Ντόρτμουντ και θριαμβεύοντας κόντρα στον Γιούλιαν Νάγκελζμαν και την Λειψία για την οποία ήταν μόλις ο 2ος τελικός στην ιστορία της. Η BvB ήταν εκπληκτική στο πρώτο μέρος και ουσιαστικά κατέκτησε σε 45’ το τρόπαιο.

Το πρώτο σουτ το είχε η Λειψιά με τον Ζάμπιτσερ, όμως η συνέχεια ήταν όλη Ντόρτμουντ. Στο 5’ ο Καμπλ έχασε, Ρόις και Χάαλαντ έφυγαν στην κόντρα και ο Σάντσο με τρομερό curler στην απέναντι γωνία άνοιξε το σκορ (0-1). Στο 28’ από πάσα του Ρόις ο Χάαλαντ έκανε πλάκα στον Ουπαμεκάνο και αφού έφερε στο αριστερό βρήκε την απέναντι γωνία για το 0-2. Η Μπορούσια δεν άφηνε το πόδι από το γκάζι και στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους πέτυχε και τρίτο γκολ, όταν έπειτα από νέο λάθος του Καμπλ, ο Χάαλαντ πέταξε στον Ρόις στο ξέφωτο και εκείνος έδωσε σε κενό τέρμα στον Σάντσο για το 0-3.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός δεν ήταν τόσο υψηλός, με την Λειψία να προσπαθεί αλλά να μην βάζει γρήγορα ένα γκολ. Τελικά, αυτό συνέβη στο 71’. Αφού πρώτα η ομάδα του Νάγκελζμαν είχε δοκάρι με τον Φόρσμπεργκ, στο ίδιο λεπτό ο Ντάνι Ολμο με εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ, μείωσε (1-3). Στο φινάλε βγήκε μαζικά μπροστά για το θαύμα η Λειψιά, άφησε χώρους και αφού ο Σάντσο έχασε μεγάλη ευκαιρία, στο 88’ ο Χάαλαντ πέτυχε με μεγάλη δόση τύχης ένα γκολ που αξίζει να δεις, υπογράφοντας με τεράστια εμφάνιση το τελικό 1-4 και την κούπα για την Ντόρτμουντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X