Ανατροπή με Βασιλαντωνόπουλο: Προσέγγιση από την ΑΕΚ για νέο συμβόλαιο!

Ανατροπή με Βασιλαντωνόπουλο: Προσέγγιση από την ΑΕΚ για νέο συμβόλαιο!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προσεγγίζει τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο για νέο συμβόλαιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος «κέρδισε» τους πάντες στην ΑΕΚ με την αγωνιστική συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα

Δίνοντας ξανά λύσεις εκεί που η Ενωση το χρειαζόταν περισσότερο ο 29χρονος δεξιός μπακ έπεισε τους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι αξίζει να έχει μία θέση στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ. Σε τέτοιο σημείο ώστε, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, να τον προσεγγίσουν για νέο συμβόλαιο από πλευράς ΠΑΕ.

Μπορεί τον Ιανουάριο να ήταν ουσιαστικά εκτός ομάδας με την ΑΕΚ να τον προσφέρει ως έμψυχο αντάλλαγμα για τον Γιάννη Κώτσιρα στον Αστέρα Τρίπολης (αρνήθηκε ο ίδιος και χάλασε όλο το deal), όμως με τη δουλειά του κατάφερε να γυρίσει… τούμπα τη διοίκηση, τον Μανόλο Χιμένεθ και όλη την κατάσταση.

Ετσι, αγωνιζόμενος και χθες στην Αρκαδία συμπλήρωσε 22 παιχνίδια (συνολικά με την Ενωση έχει παίξει σε 28 ματς). Τα περισσότερα από όλους τους δεξιούς μπακ της Ενωσης πείθοντας ακόμη και τον Χιμένεθ ότι είναι ο καλύτερος δεξιός μπακ στο ρόστερ φέτος.

Ετσι, οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο ώστε να παραμείνει στον Δικέφαλο ως μια έξτρα λύση για το δεξί άκρο της άμυνας και φυσικά όχι για να πάρει φανέλα βασικού.

Βεβαίως απομένει και η θέση του ίδιου του Βασιλαντωνόπουλου. Αν θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ μετά τα όσα έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια, αν θέλει να είναι λύση μπακ απ του βασικού δεξιού μπακ που θα έρθει, ενώ υπάρχουν τώρα στο ρόστερ Μπακάκης-Νταντσένκο. Και επίσης, θα φανεί αν έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα ο 29χρονος, καθώς είχε τέτοιο δικαίωμα από τον περασμένο Ιανουάριο.

Πάντως, η ΑΕΚ έδειξε θετική διάθεση στην πρώτη προσέγγιση που του έκανε για ανανέωση συμβολαίου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X