Ο προπονητής θα «δείξει» τι ΑΕΚ θα δούμε τη νέα σεζόν

Ο προπονητής θα «δείξει» τι ΑΕΚ θα δούμε τη νέα σεζόν
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για την επόμενη μέρα της «Ένωσης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπάρχει βέβαια μπροστά μας το ματσάκι της Κυριακής με τον Άρη, στο οποίο θα κριθεί αν η δεδομένα αποτυχημένη σεζόν της ΑΕΚ, θα την βρει στην 3η ή στην 4η θέση της βαθμολογίας, αλλά κακά τα ψέματα, όλος ο κόσμος, μετά από το ντέρμπι στη Λεωφόρο που «δέθηκε» η έξοδος στην Ευρώπη, ασχολείται με δύο πράγματα.

Το πρώτο, ποιος θα είναι ο προπονητής και το δεύτερο τι θα γίνει το καλοκαίρι και αν η ΑΕΚ θα αποφασίσει να κάνει δυνατές κινήσεις ενίσχυσης για να είναι πραγματικά ανταγωνιστική και να κρύψει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αυτή την κακή αγωνιστικά τριετία.

Τα δύο αυτά θέματα, προφανώς και είναι αλληλένδετα μεταξύ τους. Εννοώ ότι το ποιος προπονητής θα έρθει, θα είναι και ενδεικτικό για το που το… πάει η ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Προσοχή, για να μην παρεξηγηθώ. Όχι αρκετό, αλλά ενδεικτικό.

Θέλει και τα κατάλληλα «εργαλεία»

Προφανώς δεν αρκεί να φέρεις ακόμα και τον καλύτερο προπονητή του κόσμου, αν δεν του δώσεις και τα κατάλληλα «εργαλεία», δηλαδή τους ποδοσφαιριστές με ποιότητα και με προσωπικότητα.

Αλλά, αν φέρεις αυτή τη φορά δυνατό προπονητή, με ακριβό συμβόλαιο για τον ίδιο και το τιμ του, θα σημαίνει πως έχει αποφασίσεις και να ανεβάσεις γενικότερα το μπάτζετ και να τον ικανοποιήσεις στις απαιτήσεις του, που θα αφορούν και στην ενδυνάμωση του ρόστερ.

Αντίθετα, αν δούμε ξανά στην ΑΕΚ, επιλογές τύπου Δέλλα, Κετσπάγια, Μοράις, Ουζουνίδη, Καρντόσο, Καρέρα, προφανώς θα επέλθει τεράστια απογοήτευση. Κι αυτό δεν χρειάζεται επεξήγηση.


Ο Χιμένεθ…

Θα μου πείτε ότι… ξέχασα τον Χιμένεθ! Για να ξέρουμε τι λέμε και για να μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε, ο Μανόλο υπήρξε ο πιο πετυχημένος από όλους τους υπόλοιπους. Προσωπικά, δεν το κρύβω, ότι θεωρώ πως έχει κλείσει ο κύκλος του στην ΑΕΚ και πως θα είναι λάθος να παραμείνει.

Αλλά αφενός αξίζει το σεβασμό όλων μας και αφετέρου η πολύ κακή φετινή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, δεν μπορεί να αναιρέσει το ξεκάθαρο γεγονός ότι είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής της τελευταίας δεκαετίας στην «Ένωση».

Για να επανέλθουμε λοιπόν στο προκείμενο, εκτιμώ ότι από Δευτέρα κιόλας, θα έχουμε εξελίξεις. Και οι εξελίξεις αυτές θα δείξουν και για το που το… πάει η ΑΕΚ τη νέα σεζόν.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X