«Η πρόταση της ΑΕΚ είναι στα θέλω του Ντα Σίλβα -Απογοητευμένος από Ρεν»

«Η πρόταση της ΑΕΚ είναι στα θέλω του Ντα Σίλβα -Απογοητευμένος από Ρεν»
Photo Credits: INTIME

Νέα δεδομένα για την υπόθεση του Νταμιάν Ντα Σίλβα σύμφωνα με τους Γάλλους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο δημοσίευμα από τη Γαλλία για τον Νταμιάν Ντα Σίλβα και την ΑΕΚ!

Ο έμπειρος αρχηγός της Ρεν είναι ένας πολύ σημαντικός κρίκος της ομάδας και το διαφαινόμενο «αντίο» του το καλοκαίρι με το τέλος του συμβολαίου του είναι καθημερινά στα κορυφαία θέματα της επικαιρότητας στους ιστότοπους που ασχολούνται με την γαλλική ομάδα.

Το «foot-sur7.fr» γράφει για μια πρόταση από την ΑΕΚ που ικανοποιεί στο έπακρο τον Νταμιάν Ντα Σίλβα ο οποίος έχει απογοητευτεί από την πρόταση ανανέωσης της Ρεν.

Το γαλλικό δημοσίευμα για τον Νταμιάν Ντα Σίλβα

«Μέσα στις επόμενες εβδομάδες ο Νταμιάν Ντα Σίλβα θα πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του. Ο αμυντικός της Ρεν βρίσκεται στο τέλος του συμβολαίου του και πρέπει να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του. Πράγματι ο 32χρονος αμυντικός είναι αρνητικός στην ανανέωση με τη Ρεν καθώς η πρόταση που έφτασε στα χέρια του από τα αδέρφια Μπρέτον τον έχει απογοητεύσει.  Δύο ημέρες πριν το τέλος του πρωταθλήματος, το μέλλον του φαίνεται πως είναι μακριά από τη Ρεν.

Είναι πλέον πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Γαλλίας και συγκεκριμένα στην Ελλάδα. Εκεί, η ΑΕΚ έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον έμπειρο αμυντικό και τους τελευταίους μήνες τον έχει προσεγγίσει με διάφορους τρόπους. Η ελληνική ομάδα παίζει μάλιστα επιθετικά καθώς τον θέλει γρήγορα στις τάξεις της.

Η εφημερίδα «Ouest-France» αναφέρει ότι η ΑΕΚ έχει προτείνει στον αρχηγό της Ρεν μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Ο μισθός που του προσφέρει είναι περίπου όσα έπαιρνε και στη Ρεν, περίπου 700.000 ευρώ το χρόνο σε κλειστό τριετές συμβόλαιο. Η χρονική διάρκεια είναι αυτή που έψαχνε ο Γάλλος αμυντικός. Ο Νταμιάν Ντα Σίλβα σκέφτεται ακόμα την πρόταση πριν υπογράψει. Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, ο Νταμιάν Ντα Σίλβα θα μετακομίσει την Αθήνα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X