Super League: «Το πρωτάθλημα Κ19 θα ολοκληρωθεί με το φινάλε του Α’ γύρου»

Super League: «Το πρωτάθλημα Κ19 θα ολοκληρωθεί με το φινάλε του Α’ γύρου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λύση σε ένα πρόβλημα που αφορούσε το πρωτάθλημα υποδομών της Super League και συγκεκριμένα στις ηλικίες κάτω των 19 έδωσε σήμερα η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μετά από τη σημερινή τηλεδιάσκεψη αυτό που αποφασίστηκε είναι πως ο τίτλος θα κριθεί μέσα από την ολοκλήρωση του Α γύρου.

Η Super League ανακοίνωσε επίσης ότι προτίθεται να προτείνει την πραγματοποίηση του Κυπέλλου όπως στην προ κορωνοϊου εποχή, κρατώντας μία επιφύλαξη για την καταλληλότητα των γηπέδων ειδικά όσον αφορά στις ομάδες των χαμηλότερων κατηγοριών που αναμένεται να συμμετέχουν εκ νέου στον θεσμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος της Super League, όπως αποστείλει στην ΕΠΟ τροποποιημένη προκήρυξη, στην οποία θα προβλέπεται η διεξαγωγή και ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Super League K19 με το πέρας του α’ γύρου.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-22 με τη μορφή που είχε κατά την προ-COVID19 περίοδο με την επιφύλαξη της καταλληλότητας των γηπέδων ομάδων ερασιτεχνικών κατηγοριών ή / και της Football League για τις περιπτώσεις που τυχόν αγωνισθούν εναντίον ομάδων της Super League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X