Πήγαν για εμβόλιο και κατά λάθος μπήκαν στην ουρά για... διαρκείας στην Πλίμουθ

Πήγαν για εμβόλιο και κατά λάθος μπήκαν στην ουρά για... διαρκείας στην Πλίμουθ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι συγκυρίες της εβδομάδας στην έδρα της Πλίμουθ, το «Χομ Παρκ», προκάλεσαν ένα… επικό μπέρδεμα για τους πολίτες της περιοχής.

Από τον Ιανουάριο, στο «Χομ Παρκ» της Πλίμουθ πραγματοποιούνται καθημερινά εμβολιασμοί κατά της νόσου covid-19, καθώς το αγγλικό ΕΣΥ (NHS) μάχεται να καταπολεμήσει την εξάπλωση της πανδημίας και να χαρίσει την «ελευθερία» στον αγγλικό λαό.

Τη Δευτέρα (10/05), όμως, ο σύλλογος της League One (τρίτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου) άνοιξε τα γραφεία εισιτηρίων για ανανέωση και αγορά εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της επόμενης σεζόν. Έτσι, δημιουργήθηκαν συνολικά τέσσερις ουρές σχεδόν στο ίδιο σημείο, η μία δίπλα στην άλλη, με αποτέλεσμα ο κόσμος που πήγαινε για εμβόλιο να… μπερδευτεί και να βρεθεί στον γκισέ για ένα διαρκείας, αλλά και το αντίστροφο: φίλοι της Πλίμουθ παραλίγο να (ξανα)κάνουν το εμβόλιο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς δε μπερδεύτηκε τόσο πολύ ώστε να ολοκληρώσει κατά λάθος είτε τη μία είτε την άλλη διαδικασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X