Πεπ: «Εμπνευση ο Κλοπ, με έκανε καλύτερο προπονητή»

Πεπ: «Εμπνευση ο Κλοπ, με έκανε καλύτερο προπονητή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι δύο τους έχουν μία ξεχωριστή αντιπαλότητα, η οποία έχει ως μεγάλο νικητή το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επέστρεψε στην κορυφή της Premier League με τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ελπίζει ότι θα πανηγυρίσει για πρώτη φορά με τους «πολίτες» την κούπα του Champions League.

Έχοντας γνωρίσει την αποθέωση από τον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος υποστήριξε πως ο Πεπ είναι ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, ο Γκουαρδιόλα δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της Λίβερπουλ και τη μεταξύ τους κόντρα, η οποία σε βάθος χρόνου τον έχει βοηθήσει πολύ να εξελιχθεί.

Ο Κλοπ έστειλε μήνυμα στον Γκουαρδιόλα για τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου της Premier League και ο Καταλανός κλήθηκε στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης να πει δημοσίως τι του απάντησε, τονίζοντας: «Δεν του απάντησα, όμως θα το κάνω σήμερα. Εκτιμώ πολύ την κίνησή του. Τον θαυμάζω. Ήταν έμπνευση για εμένα, με έκανε καλύτερο προπονητή μέσα από τις δυνατές ομάδες που έφτιαξε στην Ντόρτμουντ και στην Λίβερπουλ»!

To σίγουρο είναι πως όσο οι δύο τους κοντράρονται η Premier League και το ποδόσφαιρο γενικότερα κερδίζουν πολλά σε ανταγωνιστικότητα και εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X