Στοίχημα: Ο τελικός στη Γερμανία και η απόδοση που δε λέτε όχι! (VIDEO)

Στοίχημα: Ο τελικός στη Γερμανία και η απόδοση που δε λέτε όχι! (VIDEO)

Αγώνες από Γερμανία και Αγγλία μας προτείνει για σήμερα το Stoiximaview...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετούς σημαντικούς αγώνες έχει και σήμερα το κουπόνι του στοιχήματος! Με το Stoiximaview να προτείνει τη δική του δυάδα, με τον τελικό Κυπέλλου Γερμανίας και το ντέρμπι της Αγγλίας!

Λειψία-Ντόρτμουντ (21:45): Προγνωστικά στοιχήματος για τον τελικό Κυπέλλου Γερμανίας! Εκεί όπου η Λειψία αντιμετωπίζει την Μπορούσα Ντόρτμουντ!

Ένα ματς το οποίο είδαμε και πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο όποτε η Ντόρτμουντ υποδέχτηκε τη Λειψία για το πρωτάθλημα της Bundesliga. Η Ντόρτμουντ σε εκείνον τον αγώνα κατάφερε να νικήσει, ματς το οποίο μάλιστα το είχαμε πιάσει και στο στοίχημα με την πρόταση που είχαμε δώσει εδώ στο Stoiximaview με το over 1.5 γκολ της Ντόρτμουντ!

Σε εκείνο το παιχνίδι η Ντόρτμουντ προηγήθηκε με 2-0, αλλά η Λειψία ισοφάρισε σε 2-2 και τελικά νίκησαν οι γηπεδούχοι με 3-2 χάρη σε γκολ του Σάντσο στο 87′. Αγώνα στον οποίο η Ντόρτμουντ δεν είχε στη διάθεσή της τον Χάαλαντ και παρόλα αυτά κατάφερε να σημειώσει τρία γκολ και να πάρει το τρίποντο.

Τώρα σαφώς τα πράγματα είναι διαφορετικά. Κρίνεται ένας τίτλος, οι δύο ομάδες έπαιξαν πρόσφατα μεταξύ τους, οπότε θα είναι πιο προσεκτικές. Δεν πιστεύουμε ότι θα είναι ίδιο παιχνίδι και θα ανοίξει το σκορ τόσο, όπως στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου.

Λειψία-Ντόρτμουντ (21:45): Παρόλα αυτά όμως θα πάμε στοίχημα με τα γκολ. Είναι δύο ομάδες οι οποίες το κυνηγούν το γκολ και το έχουν δείξει με τη μέχρι τώρα πορεία τους στο πρωτάθλημα. Εντάξει δεν είναι και Μπάγερν Μονάχου η οποία φτάνει τα 100 γκολ, αλλά κάτι κάνουν και οι Λειψία-Ντόρτμουντ.

Η πρόταση που έχουμε ξεχωρίσει είναι το 2-3 γκολ αγώνα, σε μία απόδοση 2.05. Θα μπουν, πιστεύουμε, γκολ αλλά η λογική λέει ότι δεν θα πάει όπως το ματς πρωταθλήματος και το σκορ θα μείνει σε χαμηλά πλαίσια…

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ: Μπορείτε να πείτε όχι;

Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ (22:15): Μπορεί κανείς να πει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν… καίγεται και τόσο από τη στιγμή που υπάρχει και ο τελικός του Europa League; Εννοείται πως όχι. Την ίδια ώρα, όμως, εκείνη που δείχνει να το έχει μεγαλύτερη ανάγκη, είναι η Λίβερπουλ, για να βγει στην Ευρώπη και να μην αποτύχει παταγωδώς φέτος. Τα προγνωστικά στοιχήματος προσφέρουν και πολλές επιλογές. Στον πρώτο γύρο είχαμε μοιρασιά χωρίς γκολ σε ένα κακό παιχνίδι, ενώ στις 24/1, στο ίδιο γήπεδο, αλλά για το FA Cup, η ομάδα του Σόλσκιερ νίκησε 3-2. Εννοείται πως θέλει προσοχή στο στοίχημα. Θυμίζουμε, το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να γίνει πριν 12 μέρες, αλλά αναβλήθηκε λόγω της εισβολής οπαδών της Γιουνάιτεντ στο «Old Trafford», διαμαρτυρόμενοι προς την ιδιοκτησία της ομάδας τους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνει το τέταρτο παιχνίδι της μέσα σε μία εβδομάδα! Έπαιξε την περασμένη Πέμπτη με τη Ρόμα, ακολούθησε η νίκη με 3-1 επί της Άστον Βίλα την Κυριακή, την Τρίτη αγωνίστηκε με τη Λέστερ (ήττα 2-1) και την Πέμπτη παίζει με τη Λίβερπουλ. Με τη Λέστερ έπαιξε με πάρα πολλές αλλαγές, αλλά εκτιμάται πως ο Σόλσκιερ τώρα θα κατεβάσει πλήρη τη Γιουνάιτεντ, με όλα της τα «όπλα». Πώς αλλάζουν, όμως, οι καιροί, ε! Μέχρι και πριν μερικούς μήνες η Λίβερπουλ ήταν εκείνη που έμπαινε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και… σιγουριά στα μεταξύ τους παιχνίδια. Τώρα, όμως, είναι αλλιώς. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αυτή που εδώ και μερικούς μήνες πατάει πολύ καλύτερα. Και μπορεί να έχασε το πρωτάθλημα, αλλά δεν χάνει τη 2η θέση και διεκδικεί ευρωπαϊκό τρόπαιο (26/5 με Βιγιαρεάλ). Εκτός ο Μαγκουάιρ και ο Μαρσιάλ, αμφίβολος ο Τζέιμς.

Η Λίβερπουλ παίζει τα ρέστα της τώρα στο φινάλε για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο! Εκεί έφτασε. Εκεί την «οδήγησαν» οι 6 ήττες σε 7 αγώνες από τις αρχές Φεβρουαρίου ως τις αρχές Μαρτίου. Είναι έξι ματς αήττητη στην Premier League με 4-2-0, αλλά το 1- 1 με τη Νιούκαστλ στο φινάλε «πόνεσε» πολύ. Τελευταίο της ματς ήταν το 2-0 με τη Σαουθάμπτον. Πολύ μεγάλο παιχνίδι, και για το γόητρο εννοείται, αλλά και με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα του Κλοπ. Η σεζόν ήδη είναι κακή, αν δεν καταφέρει να βγει ούτε στην Ευρώπη, θα μιλάμε για μεγάλη αποτυχία. Ο Κλοπ δεν υπολογίζει Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Μάτιπ, Καμπάκ και Ντέιβις, Μίλνερ και Χέντερσον έχουν κάποιες ενοχλήσεις, ενώ ο Κεϊτά και ο Οριγκί είναι κι εκείνοι αμφίβολοι.

Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ (22:15): Το βρήκαμε σε εξαιρετική απόδοση, συγκριτικά πάντα με την κατάσταση των δύο ομάδων και με το ζητούμενο. Πάμε στοίχημα με το 1Χ διπλή ευκαιρία στο ανεξήγητο 1,72! Ναι, τεράστιο το κίνητρο της Λίβερπουλ, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει να πατάει πολύ καλύτερα. Ντέρμπι είναι, αλλά όχι και 1,72 το να μη χάσει η ομάδα του Σόλσκιερ που έκανε και εκτεταμένο rotation την Τρίτη. Η απόδοση, πάντως, έχει πτωτική τάση, όπως και το Over 2,5 που από το 1,85 έχει πέσει στο 1,65.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X