ΑΕΚ: Αναβλήθηκε ο πρώτος τελικός με Iσταντς μετά από κρούσμα κορωνοϊού στους Σουηδούς!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Γκορένιε
Photo Credits: INTIME

Δεν θα γίνει το Σάββατο ο τελικός ΑΕΚ-Ίσταντς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα ακόμη εμπόδιο για την ΑΕΚ προς την κατάκτηση του ευρωπαϊκού  καθώς ο πρώτος τελικός με την Ίσταντς που ήταν προγραμματισμένος το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, αναβλήθηκε.

Στην ομάδα των Σουηδών διαπιστώθηκε κρούσμα κορωνοϊού με αποτέλεσμα να ενημερωθεί η ευρωπαϊκή ομοσπονδία η οποία και ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα. Οι δύο ομάδες βρίσκονται πλέον σε συνεννόηση με την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία προκειμένου να οριστούν εκ νέου οι δύο τελικοί. Η Ίσταντς αναμενόταν να ταξιδέψει σήμερα αργά το βράδυ στην Αθήνα ωστόσο στα τεστ που διενεργήθηκαν για να μπορέσει να ταξιδέψει βρέθηκε θετικό κρούσμα με αποτέλεσμα να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο που προβλέπεται σε αυτή την περίπτωση.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για το θέμα αναφέρει: «Μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα που βρέθηκε στην αποστολή της Ystads IF, η αναμέτρηση της ομάδας χάντμπολ του Συλλόγου κόντρα στη σουηδική ομάδα στα πλαίσια του 1ου Τελικού του EHF European Cup (15/05, 19:00) αναβάλλεται, μετά από απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο Τελικών. Περαιτέρω ενημέρωση θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες μόλις υπάρξουν σχετικές πληροφορίες».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X