Super League: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ συμφωνούν για μείωση των ομάδων-Η θέση της ΑΕΚ!

Super League: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ συμφωνούν για μείωση των ομάδων-Η θέση της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ανοιξε ξανά η συζήτηση για μείωση των ομάδων στη Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανοιξε ξανά η συζήτηση για μείωση των ομάδων στη Super League.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης στο ξενοδοχείο που είχε η καταλύσει η αποστολή του ΠΑΟΚ πήγε ο Γιάννης Βρέντζος και βρέθηκε με τον Μάκη Γκαγκάτση. Οι δύο άνδρες συζήτησαν όρθιοι επί 15 λεπτά και μεταξύ άλλων μίλησαν για τη μείωση των ομάδων της Super League, όπως τόνισε ο Κυριάκος Θωμαϊδης στο «Μetropolis».

Ο Γιάννης Βρέντζος πρότεινε πρωτάθλημα 12 ομάδων, ενώ ο Μάκης Γκαγκάτσης πρωτάθλημα 10 ομάδων. Στη μείωση των ομάδων συμφωνεί και ο Γιάννης Αλαφούζος όπως και η Nova που πιέζει για αυτό, αλλά και η Cosmote TV σε περίπτωση που μπει στο παιχνίδι για τα τηλεοπτικά. Από πλευράς ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης συζητά ένα πρωτάθλημα 14 ομάδων αλλά σε καμία περίπτωση αύξησή τους.

Όπως και να χει, εφόσον γίνουν αλλαγές θα εφαρμοστούν από το μεθεπόμενο πρωτάθλημα, καθώς αυτό της σεζόν 2021-2022 θα διεξαχθεί με 14 ομάδες.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X