Καν: «Αδιανόητο να δώσει η Μπάγερν 100 εκατ. ευρώ για Χάαλαντ»

Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ: 0-2 με τον άπιαστο Χάαλαντ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αδύνατη είναι η απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Μπάγερν Μονάχου τη δεδομένη στιγμή όπως τόνισε ο Όλιβερ Καν, που πρόκειται να αναλάβει χρέη CEO στους Βαυαρούς.

«Συγγνώμη, αλλά όσοι μιλάνε γι΄ αυτήν την μεταγραφή, δεν έχουν καταλάβει ακόμη την κατάσταση. Μια μεταγραφή που εκτιμάται σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ, είναι απολύτως αδιανόητη για την Μπάγερν αυτήν την στιγμή», δήλωσε ο Καν μιλώντας στην γερμανική εφημερίδα «Bild».

Παράλληλα επεσήμανε ότι δεδομένης της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος έχει σημειώσει 39 γκολ στο εφετινό πρωταθλημα «σημαίνει ότι η Μπάγερν δεν χρειάζεται να κάνει κίνηση για τον Χάλαντ ούτως ή άλλως. Ο Ρόμπερτ έχει ακόμη συμβόλαιο δύο ετών εδώ. Μπορεί να διατηρήσει το επίπεδό του για ακόμη μερικά χρόνια. Αυτό είναι αρκετό, για να μην σκεφτόμαστε τον Χάαλαντ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X