Πάει για το 2-0 η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Πάει για το 2-0 η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πάει στην Πυλαία για να τελειώσει την δουλειά απέναντι στον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ μετά την μεγάλη νίκη της Τρίτης απέναντι στον ΠΑΟΚ που έκανε το 1-0 στην σειρά των προημιτελικών, πάει σήμερα στην Θεσσαλονίκη για να τελειώσει την δουλειά και να «σκουπίσει» τον ΠΑΟΚ.

Η Ένωση μετέφερε τον αγχος πλέον στον ΠΑΟΚ που θα πρέπει αυτός να προστατέψει την έδρα του για να μην πάει νωρίτερα για διακοπές. Η ΑΕΚ έχει κερδίσει και τα 4 παιχνίδια που έχουν γίνει φέτος με τον ΠΑΟΚ, ενώ και στο πρωτάθλημα κέρδισε μέσα στην Πυλαία με το μπάζερ του Κιθ Λάνγκφορντ.

Δυστυχώς για άλλο ένα ματς φέτος η ΑΕΚ θα έχει απουσίες γιατί εκτός απο τις αναμενόμενες όπως του Σλότερ και του Ρογκαβόπουλου, προστέθηκαν απο το ματς της Τρίτης ο τραυματισμός του Κιθ Λάνγκφορντ που θα μείνει για 20 μέρες εκτός αλλά, και του Δημήτρη Μωραϊτη για διαφορετικούς λόγους. Στόχος της ΑΕΚ είναι να τελειώνει απο σήμερα για να μην πάει σε τρίτο ματς στο ΟΑΚΑ που θα έχει το αγχος με το μέρος της.

Απο την πλευρά του ο Άρης Λυκογιάννης δεν έχει κανένα πρόβλημα και όλοι οι παίκτες του είναι διαθέσιμοι.

Διαιτητές στο αποψινό ματς, θα είναι οι Χρυσόστομος (Τόμι) Σχινάς (Αττικής), Στέλιος Συμεωνίδης (Θεσσαλονίκης) και Βασίλης Πιτσίλκας (Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X