Ανέβηκε στην Eredivisie η Γκόου Αχέντ Ιγκλς του Μπότου!

Ανέβηκε στην Eredivisie η Γκόου Αχέντ Ιγκλς του Μπότου!
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα του Γιάννη-Φοίβου Μπότου ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία της Ολλανδίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς του Γιάννη-Φοίβου Μπότου που βρισκόταν στη 10η θέση όταν μετακόμισε ως δανεικός από την ΑΕΚ τον Γενάρη πανηγύρισε την άνοδο στην Eredivisie  χθες βράδυ.

Η ολλανδική ομάδα επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Εξέλσιορ με τον Μπότο να αγωνίζεται ξανά βασικός σε όλο το παιχνίδι και πήρε το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία, στην οποία επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια.

Για να γίνει αυτό βέβαια χρειάστηκε το δώρο της Ντε Γκράαφτσαπ, που αυτοκτόνησε κόντρα στην αδιάφορη Χέλμοντ, μένοντας στο 0-0 εντός έδρας. Το συγκεκριμένο παιχνίδι μάλιστα διακόπηκε για περίπου μία ώρα λόγω κακοκαιρίας κι έτσι μετά το τέλος του αγώνα της Γκόου Αχέντι Ιγκλς, ο Μπότος και οι συμπαίκτες του παρέμειναν στο γήπεδο για να δουν την εξέλιξη του, ξεσπώντας σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Με την Γκόου Αχέντ ο Μπότος μετράει 4 γκολ και 3 ασίστ σε 21 συμμετοχές, από τον Γενάρη που μετακόμισε στην Ολλανδία. Σημειώνεται ότι η συμφωνία της ΑΕΚ με τον ολλανδικό σύλλογο για τον Μπότο, αφορά σε δανεισμό 1,5 έτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X