Ενας γάμος όλος ΑΕΚ, με ειδική αφιέρωση (ΦΩΤΟ)

Ενας γάμος όλος ΑΕΚ, με ειδική αφιέρωση (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο ΑΕΚτζής Χάρης παντρεύεται την αγαπημένη του Βίβιαν στην Λεμεσό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 27 Μαΐου ο ΑΕΚτζής Χάρης παντρεύεται την αγαπημένη του Βίβιαν στην Λεμεσό και η αδερφή του του έκανε αφιέρωση με… φουλ ΑΕΚ!

Η αφιέρωση για τον Ενωσίτη Χαρη

«Αυτός είναι ο αδελφός μου, Χάρης Πέτρου. Ο Χάρης παρόλο που είναι από Κύπρο, είναι το μεγαλύτερο Αεκάκι που γνώρισα ποτέ. Ζει και αναπνέει για την ΑΕΚ.  Από μικρός αγάπησε αυτή την ομάδα και έκανε το δωμάτιο του ένα μουσείο της ΑΕΚ. Τοίχοι κιτρινόμαυροι με τον δικέφαλο στα παράθυρα, αφίσες, φωτογραφίες και κασκόλ παντού και σε ένα ράφι φυλάει όλα του τα εισητήρια από αγώνες αλλά και μικρά “σουβενίρ” από την Αγιά Σοφιά πριν κατεδαφιστεί. Όπως και στη φωτογραφία, ντυνόμασταν και τα 3 αδέρφια με φανέλες της ΑΕΚ και μας μάθαινε τους Ύμνους και τα τραγούδια. Τίποτα άλλο δεν ακουγόταν στο σπίτι. Ακόμα και όταν πήγε φοιτητής είπε στη μητέρα μας να μην τολμήσει να πειράξει το “δωματιάκι της ΑΕΚ”. Στην Αγγλία σαν φοιτητής έγινε μέλος του AEK LONDON CLUB και μαζί με άλλους τρελούς Αεκτζήδες ταξίδεψε σε όλα τα μέρη που έπαιζε η καρδιά του. Ο Χάρης παντρεύεται στις 27 Μαΐου την αγαπημένη του Βίβιαν στην Λεμεσό. Θα ήθελα να του κάνω αυτή την αφιέρωση μέσω της αγαπημένης του ΑΕΚ και να τους ευχηθώ βίον ανθόσπαρτον και να έχουν μια ονειρεμένη ζωή. Και ναι… στα 30 του χρόνια το δωματιάκι της ΑΕΚ βρίσκεται ακόμα στο σπίτι και θα ντυθεί γαμπρός εκεί μέσα, που αλλού; Επειδή ένας ΑΕΚτζής είναι για πάντα ΑΕΚτζής. Σ’αγαπώ αδερφέ μου και να είσαι πάντα γερός να πανηγυρίζεις με την ΑΕΚ σου!

Με αγάπη η αδερφή σου,
Αγγέλα».

Ενας γάμος όλος ΑΕΚ, με ειδική αφιέρωση (ΦΩΤΟ) Ενας γάμος όλος ΑΕΚ, με ειδική αφιέρωση (ΦΩΤΟ) Ενας γάμος όλος ΑΕΚ, με ειδική αφιέρωση (ΦΩΤΟ) Ενας γάμος όλος ΑΕΚ, με ειδική αφιέρωση (ΦΩΤΟ) Ενας γάμος όλος ΑΕΚ, με ειδική αφιέρωση (ΦΩΤΟ) Ενας γάμος όλος ΑΕΚ, με ειδική αφιέρωση (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X