Γλυκά Νερά: Το μωρό σκουντούσε τη μητέρα του για να την ξυπνήσει (VIDEO)

Γλυκά Νερά: Το μωρό σκουντούσε τη μητέρα του για να την ξυπνήσει (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ εστιάζονται πλέον στα τυχόν λάθη που έκαναν οι δολοφόνοι της 20χρονης Καρολάιν, καθώς και στο δρόμο διαφυγής που ακολούθησαν, ελέγχοντας εξονυχιστικά τις διαθέσιμες λίστες υπόπτων.

Για το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής. Ο κ. Καλλιακμάνης κλήθηκε αρχικά να σχολιάσει την καθηλωτική φωτογραφία με τον αστυνομικό που είχε στην αγκαλιά του το βρέφος της οικογένειας.

Το βρέφος σκουντούσε τη νεκρή του μητέρα

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ υποστήριξε ότι η φωτογραφία αυτή δείχνει το πραγματικό πρόσωπο της αστυνομίας. Οπως εξήγησε ο κ. Καλλιακμάνης, ο συγκεκριμένος αστυνομικός είναι και ο ίδιος πατέρας ενός παιδιού και σε επικοινωνία που είχε μαζί του τού δήλωσε ότι ήταν συγκλονισμένος απ’ όσα αντίκρισε μέσα στο σπίτι. Ο αστυνομικός είπε στον Γιώργο Καλλιακμάνη ότι ο σύζυγος ήταν δεμένος, ενώ το μωρό δεν έκλαιγε, καθόταν δίπλα στη νεκρή του μητέρα και τη σκουντούσε.

«Πιθανόν η μητέρα να είδε χαρακτηριστικά των δραστών», και γι΄ αυτό την σκότωσαν,  δήλωσε ο κ. Καλλιακμάνης και πρόσθεσε ότι θεωρεί «αδύνατον να μην έχει βρεθεί DNA των δραστών, ήταν εκεί 30 λεπτά, δεν γίνεται να ήταν αποστειρωμένοι». Μεταξύ άλλων, ο αστυνομικός που μπήκε στο σπίτι είπε στον Γιώργο Καλλιακμάνη ότι ο πατέρας έχανε σε κάποια χρονικά σημεία τις αισθήσεις του.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X