Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων της Τρίπολης

Εικόνες από το Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ: Η κριτική των ποδοσφαιριστών που έπαιξαν στο ματς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έμεινε στην ισοπαλία στην Τρίπολη σ’ ένα ματς που θα μπορούσε εξίσου εύκολα και να το χάσει και να το κερδίσει.

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με τον Αστέρα:

Γιώργος Αθανασιάδης: Στο πρώτο ημίχρονο είχε μια εξαιρετική αντίδραση σε απευθείας εκτέλεση φάουλ. Κατά τα άλλα δεν είχε πίεση.  Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε μεν καλά με μια καλή τοποθέτηση σε κεφαλιά εξ επαφής, αλλά φέρει ευθύνη για το γκολ του Αστέρα, ενώ χάνει εντελώς την φάση και στο δοκάρι που είχε ο Μπαράλες.

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος: Στον σχηματισμό του Χιμένεθ είχε ολόκληρη την δεξιά πλευρά. Έκανε αρκετά ανεβάσματα από την πλευρά του και προσπάθησε να βοηθήσει την επιθετική λειτουργία της ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε ακόμα και ως αριστερό μπακ και έβγαλε ενέργεια στο παιχνίδι του.

Στράτος Σβάρνας: Έπαιξε σε ρόλο αριστερού στόπερ. Δεν δέχθηκε μεγάλη πίεση στο πρώτο ημίχρονο και τις περισσότερες φάσεις που χρειάστηκε, τις καθάρισε χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως, δεν ήταν τόσο σταθερός, όσο στο πρώτο και είχε και χαμένες μονομαχίες.

Ιονούτς Νεντελτσεάρου: Μπήκε στην μέση της τριάδας των στόπερ, σε ρόλο λίμπερο. Δεν έκανε το μεγάλο λάθος, αλλά και πάλι έδειχνε να μην πατάει τόσο γερά στο γήπεδο. Και υπήρχαν στιγμές που έχασε την θέση του. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, έκανε ακόμα περισσότερα λάθη. Ενώ στην φάση του δοκαριού του Μπαράλες, πρώτα έδωσε ένα αχρείαστο φάουλ έξω από την περιοχή και μετά έχασε και τον Αργεντινό φορ.

Μιχάλης Μπακάκης: Ξεκίνησε το ματς ως δεξιός στόπερ στην τριάδα της άμυνας. Και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, καθώς έβγαλε σημαντικές άμυνες. Στο πρώτο ημίχρονο το δικό του τάκλιν, ήταν που σταμάτησε πλασέ του Μπαράλες πριν καταλήξει στα δίχτυα. Ενώ προσπάθησε να βοηθήσει σωστά και την επιθετική λειτουργία. Του έλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός και γι αυτό και βγήκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο.

Μάριο Μιτάι: Εξαιρετικό ματς από τον νεαρό μπακ, που είχε ολόκληρη την αριστερή πλευρά. Πολύ σταθερός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά και με σωστά ανεβάσματα στην επίθεση από την πλευρά του. Και κυρίως πολύ προσεκτικές επιλογές με την μπάλα στα πόδια.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Είχε πολλή δουλειά να βγάλει στην μεσαία γραμμή της ΑΕΚ, καθώς η ομάδα έπαιζε επί της ουσίας χωρίς κόφτη. Ο Πολωνός κάλυψε σωστά τους χώρους, έκανε κλεψίματα και προσπάθησε να βγάλει και την ομάδα στην επίθεση. Έκανε πάντως και λάθη με την μπάλα στα πόδια.  Ωστόσο γενικώς στο ματς, ήταν αυτός που κρατούσε την συνοχή ολόκληρης της ομάδας σε άμυνα και επίθεση.

Γέβχεν Σάκχοφ: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα, αλλά είναι φανερό πως μετά και την περιπέτεια με τον κορονοϊό, του λείπει πολύ ο αγωνιστικές ρυθμός. Έδειχνε αρκετά βαρύς, ωστόσο με την μπάλα στα πόδια, είχε κάποιες καλές εμπνεύσεις.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν σχεδόν εκτός παιχνιδιού. Χρειάστηκε πολλές φορές να βγει πολύ μακριά από την περιοχή του Αστέρα, προκειμένου να πάρει την μπάλα και έτσι ήταν ακίνδυνος. Στο δεύτερο μπήκε περισσότερο στο ματς και πέτυχε και ένα πολύ όμορφο γκολ. Βιάστηκε ο Χιμένεθ να τον βγάλει από το ματς.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Ο πιο κινητικός και επικίνδυνος παίκτης της ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο έχασε τις δυο μεγαλύτερες ευκαιρίες της Ένωσης για γκολ, με χαμένο τετ α τετ και με σουτ έξω από την περιοχή που πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν και πάλι πολύ κινητικός και από την δική του πολύ καλή προσπάθεια, ξεκίνησε το γκολ του Καρίμ. Επίσης είναι άγνωστο γιατί έφυγε τόσο νωρίς από το γήπεδο.

Χρήστος Αλμπάνης: Πήρε για ακόμα μια φορά κάποιες καλές πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια του. Όμως και πάλι, δεν είχε σωστές επιλογές στον τρόπο που ολοκλήρωνε αυτές τις πρωτοβουλίες. Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως, μια φορά που έκανε σωστή επιλογή, έδωσε και ασίστ για το γκολ του Καρίμ.

Οι αλλαγές

Κώστας Γαλανόπουλος: Μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και πρόλαβε να παίξει και στην φυσική του θέση που είναι χαφ, αλλά και στην θέση που δεν ξέρει καθόλου, που είναι αυτή του δεξιού μπακ

Γιάννης Σαρδέλης: Ο νεαρός μεσος έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της ΑΕΚ σε επίσημο ματς. Έπαιξε στα αριστερά της επίθεσης, είχε κέφι και ενέργεια και προσπάθησε να τελειώσει και θεαματικά μια φάση, αλλά το χάλασε ο διαιτητής με επιθετικό φάουλ.

Μιχάλης Κοσίδης: Πολύ κινητικός και δραστήριος, είχε μια ευκαιρία την οποία σπατάλησε προσπαθώντας να τελειώσει την φάση ο ίδιος, χωρίς να γυρίσει την μπάλα στην περιοχή σε συμπαίκτη του.

Πέτρος Μάνταλος: Όταν μπήκε αλλαγή, ξεκίνησε ως αριστερός ακραίος και συνέχισε ως επιτελικός πίσω από τον φορ. Προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες, αλλά δεν του βγήκαν, εκτός από μια κάθετη πάσα στον Κοσίδη.

Θεοδόσης Μαχαίρας: Η τελευταία κίνηση του Χιμένεθ από τον πάγκο. Ήταν κινητικός, πήρε κάποιες προσπάθειες από την αριστερή πλευρά της επίθεσης της ΑΕΚ, χωρίς να τις ολοκληρώσει σωστά.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X