Ανσαριφάρντ: «Ζητάω κι εγώ συγγνώμη από τους φιλάθλους μας, η χρονιά είναι οδυνηρή για όλους μας»

Ανσαριφάρντ: «Ζητάω κι εγώ συγγνώμη από τους φιλάθλους μας, η χρονιά είναι οδυνηρή για όλους μας»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μετά το ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγγνώμη προς τους φιλάθλους ζήτησε μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στη NOVA:

Για το ματς: 

«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο σκοράραμε, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλο γκολ, αλλά ήμασταν άτυχοι. Ο Αστέρας είναι μία καλή ομάδα, σκόραρε κι αυτός και νομίζω ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Τώρα κοιτάμε το ματς με τον Αρη, το τελευταίο φέτος που πρέπει να κερδίσουμε».

Για το πώς είδε τα πλέι οφ και τη σεζόν:

«Η δουλειά μου ως επιθετικός είναι να σκοράρω. Όταν δε σκοράρω προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. η αλήθεια είναι πως η χρονιά είναι οδυνηρή για όλους μας. Δεν πετύχαμε τους στόχους μας. Προσπαθήσαμε αλλα δεν τα καταφέραμε. Ζητάω κι εγώ συγγνώμη από τους φιλάθλους μας. Περίμεναν άλλα… Και εγώ δεν τα πήγα καλά. Θα δουλέψουμε ώστε τη νέα σεζόν εγώ και οι συμπαίκτες μου να βελτιωθούμε και να τα πάμε πολύ καλύτερα.

Ηταν μία πολύ δύσκολη και περίπλοκη χρονιά. Νιώθω ότι ήταν… 10 σεζόν συμπυκνωμένες σε μία. Δεν τα καταφέραμε. Αλλα δεν είμαι και ο άνθρωπος που μπορώ να αναλύσω τι έχει συμβεί. Υπήρξαν και καλές και κακές στιγμές. Δεν μπορώ να πω τι έφταιξε. Υπάρχουν σπουδαίοι άνθρωποι στη διοίκηση που θα κάνουν την ανάλυση και θα κάνουν τον σχεδιασμό. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να φανούμε αντάξιοι την επόμενη σεζόν».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X