Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ: «Ελέγχει το ματς, αλλά λείπει το καθαρό μυαλό στην επίθεση»

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ: «Ελέγχει το ματς, αλλά λείπει το καθαρό μυαλό στην επίθεση»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον Αστέρα Τρίπολης και θα μπορούσε να προηγηθεί αν ήταν πιο εύστοχη σε 2-3 στιγμές.

Πλέον, στην επανάληψη θα ψάξει το γκολ για να φύγει με το διπλό για να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλεια του Αρη στο ματς με τον Παναθηναϊκό, για να ανέβει στην 3η θέση.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ ξεκίνησε με ένα σύστημα που δεν έχει δουλέψει και εφαρμόσει πολύ, όσο θα έπρεπε, για να το παίζει σε επίσημα ματς. Ωστόσο, αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά δεν κινδύνεψε πίσω πολύ, ενώ μπροστά βρήκες 3-4 φάσεις να φτιάξει για να απειλήσει. Όμως είχε ξανά πρόβλημα και στην αποτελεσματικότητα των επιθετικών-μεσοεπιθετικών, αλλά και στην τελική πάσα. Το ματς έχει χαλαρό τέμπο, δεν φαίνεται να υπάρχει σκοπιμότητα. Ο Αστέρας δεν θέλει να δεχθεί γκολ και μένει πίσω, με αποτέλεσμα να μην έχει απειλήσει σε οργανωμένο παιχνίδι παρά μόνο στο φάουλ του Γκόμες (στα τελευταία λεπτά βρήκε 3 φάσεις με κενά). Στην ΑΕΚ όμως λείπει το νεύρο και το καθαρό μυαλό στο επιθετικό τρίτο.
 
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Παιχνίδι που δεν αντέχει σε μεγάλη κριτική. Η ΑΕΚ αμύνεται σωστά, δεν έχει δεχθεί φάση σε κανονική ροή αγώνα, έχει το γνωστό υψομετρικό πρόβλημα στις στατικές μπάλες. Δεν παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο, φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα στη δημιουργία παιχνιδιού.

ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ: Η ΑΕΚ έχει αρκετά σοβαρή προσέγγιση, ελέγχει το ματς και η εικόνα της γενικά δεν είναι κακή. Ωστόσο με την συγκεκριμένη διάταξη χρειάζεται ισορροπία ανάμεσα στα άκρα και επιθετικά γέρνει μονόπατα από τα δεξιά, λόγω Βασιλαντωνόπουλου. Αριστερά ο Μιτάι έχει άγχος κυρίως για τα αμυντικά που τα πάει καλά μεν, με εξαίρεση την τελευταία φάση με τον Τιλίκα που μπορούσε να στοιχίσει, αλλά μέχρι εκεί. Επίσης λόγω διάταξης λείπει η παραγωγή από τον άξονα, κενό που πρέπει να καλύπτουν οι Αλμπάνης και Τάνκοβιτς με το να συγκλίνουν όσο περισσότερο γίνεται. Αυτό το έχουμε δει λίγες φορές, αλλά αυτές τις λίγες που έγινε, η ΑΕΚ έγινε απειλητική. Μπορεί να το πάρει το ματς η Ένωση, αλλά μάλλον θα χρειαστεί κάποιες ακόμη ιδέες.
 
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: Η ΑΕΚ είχε καλά διαστήματα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και θα μπορούσε να ήταν μπροστά στο σκορ, αν ο Τάνκοβιτς σε δύο περιπτώσεις ήταν πιο προσεκτικός ή λίγο πιο τυχερός. Στα τελευταία λεπτά ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» έκατσαν αδικαιολόγητα και έδωσαν δικαιώματα, με αποτέλεσμα να απειληθούν εις διπλούν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ευτυχώς δεν τον πλήρωσαν.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: Δεν είναι κακή η οργάνωση που έχει στο παιχνίδι της η ΑΕΚ. Και αν ήταν λίγο πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια, θα είχε βρει και δίχτυα. Θέλει να πάρει ακόμα περισσότερη δημιουργία στην μεσαία γραμμή και να βάλει στο παιχνίδι και τον Καρίμ. Εξαιρετικός ο Μιτάι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X