ΑΕΚ: Φινάλε με ήττα και 5η θέση για την γυναικεία ομάδα πόλο!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Πανιώνιος
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση αλλά έχασε με 9-6 από την Γλυφάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ήττα αλλά καλή εμφάνιση ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας υδατοσφαίρισης γυναικών η ΑΕΚ που έχασε με 9-6 από την Γλυφάδα σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην Βουλιαγμένη στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος, κρατώντας πολλά θετικά στοιχεία στη παρθενική της παρουσία στα μεγάλα σαλόνια. Η Γλυφάδα κατέλαβε την 3η θέση στη βαθμολογία και θα αγωνιστεί στην πρώτη φάση των πλέι οφ απέναντι στην δεύτερη ομάδα του πίνακα που θα είναι η Βουλιαγμένη ή ο Ολυμπιακός.

Η νικήτρια προηγήθηκε με 2-0 στην πρώτη περίοδο, αλλά η ΑΕΚ πέτυχε ένα εντυπωσιακό 4-0 στο δεύτερο οκτάλεπτο και προηγήθηκε με 4-2. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη με το 9-6 να είναι το τελικό σκορ.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΑΕΚ 9-6

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 0-4, 3-0, 4-2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (προπονητής Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου, Α. Γκίλλα, Γιαμπασάκου, Γρηγοροπούλου 2, Κόλλια, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Κοκκινάκη 1, Φουντωτού, Γαλιατσάτου 1, Κοντογιάννη 5, Καρύτσα, Θωμοπούλου, Κατσώνη.

ΑΕΚ (προπονήτρια Κική Λιόση): Τσουρή, Α. Λούδη 1, Ε. Λούδη, Πατερου, Μαστρόκαλου 1, Μπενέκου, Στρατιδάκη, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη 1, Παντελίδου, Γροζοπούλου 3, Κώτσου, Δανέζη, Τσόπελα, Δρένιου.

Διαιτητές: Ηλίας Δαμιανάκης, Γιώργος Θωμάς

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X