«Καίγεται» για ένα γκολ για το πριμ ο Σουάρες

«Καίγεται» για ένα γκολ για το πριμ ο Σουάρες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα έκανε το περασμένο καλοκαίρι ένα αγωνιστικό… έγκλημα, το οποίο φαίνεται ότι θα πληρώσει ακριβά, με την απώλεια του φετινού τίτλου.

Η επιλογή να αφήσει ελεύθερο τον Λουίς Σουάρες για να τον ξεφορτωθεί ήταν κάτι ακατανόητο και οι φετινές επιδόσεις του Ουρουγουανού με την Ατλέτικο Μαδρίτης, επιβεβαίωσαν το, για σχεδόν όλους, προφανές. Σε 29 εμφανίσεις στη La Liga ο Σουάρες έχει βρει 19 φορές δίχτυα και έχει κατορθώσει να πιάσει το πρώτο από τα δύο έξτρα μπόνους που είχε βάλει στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει το καλοκαίρι με τους «ροχιμπλάνκος» για 1+1 χρόνια, το οποίο αφορούσε τα μίνιμουμ 15 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο «killer» της Ατλέτικο κυνηγά και το δεύτερο γενναίο μπόνους στο συμβόλαιο του που αφορά επίσης τα γκολ του. Αν ο Σουάρες σκοράρει 20 γκολ συνολικά τότε θα αναγκάσει τον σύλλογο της Μαδρίτης να τον «χρυσώσει» για δεύτερη φορά. Ο πρώτος σκόρερ της Ατλέτικο Μαδρίτης βρήκε δίχτυα τελευταία φορά στις 21 Μάρτη κόντρα στην Αλαβές και έκτοτε έχει κολλήσει στα 19 τέρματα.

Ρεάλ Σοσιεδάδ, Οσασούνα και Βαγιαδολίδ είναι τα τρία τελευταία εμπόδια στον δρόμο της Ατλέτικο Μαδρίτης προς τον τίτλο και οι «ροχιμπλάνκος» θέλουν το 3/3 για να επιστρέψουν στην κορυφή. Το βέβαιο είναι πως θα έχουν κι έναν… λυσσασμένο Σουάρες σε αυτή τους την προσπάθεια, καθώς ο Ουρουγουανός θέλει πολύ να πάρει το έξτρα πριμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X