Ο Βασίλης Γεραγωτέλλης αφηγείται τη νύχτα αγωνίας στο Τελ Αβίβ

Ο Βασίλης Γεραγωτέλλης αφηγείται τη νύχτα αγωνίας στο Τελ Αβίβ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Είμαι στο Ισραήλ τρία χρόνια και από την πρώτη στιγμή, μας είχαν ενημερώσει ότι υπάρχει περίπτωση να ζήσουμε κάποιες δύσκολες στιγμές. Πίστεψέ με όμως, όσο προετοιμασμένος κι αν είσαι, το να τις ζεις τελικά είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία. Και όσα κι αν σου περιγράψω, νομίζω ότι τα συναισθήματα εκείνων των ωρών, δύσκολα μπορεί να τα καταλάβει κάποιος που δεν τις έζησε».

Ο Βασίλης Γεραγωτέλλης, είναι ένας από τους Ελληνες μπασκετανθρώπους που εργάζονται στο Ισραήλ. Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη Μακάμπι Τελ Αβίβ έζησε από κοντά το 24ωρο της κορύφωσης της έντασης στη χώρα. Με το Τελ Αβίβ να δέχεται μια από τις ισχυρότερες επιθέσεις διαχρονικά, σύμφωνα με όσα έλεγαν οι άνθρωποι στο Ισραήλ. Σήμερα, ξημέρωσε μια άλλη και για την ώρα πιο ήρεμη ημέρα. Ο ίδιος ανατρέχει στα γεγονότα των τελευταίων ημερών, με μια αφήγηση που καθηλώνει.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X