Με κίνητρο την 3η θέση η ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης σήμερα (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ: Πού θα δούμε σήμερα το ματς
Photo Credits: INTIME

H AEK με απουσίες στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεμπέρδεψε με την έξοδο στην Ευρώπη και τώρα… συνεχίζει!

Σήμερα (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NS4) η Ενωση αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Μετά τον Αστέρα, η Ενωση υποδέχεται τον Άρη την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Και στα δυο ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη αφενός για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί και να τερματίσει έστω 3η, αφετέρου να… γλυκάνει κάπως το φινάλε, μίας αποτυχημένης σεζόν. Κίνητρο λοιπόν σαφώς και υπάρχει ακόμη.

Οι απουσίες παραμένουν πάντως καθώς εκτός από το σημερινό ματς έμειναν: Λιβάι Γκαρσία, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Νέναντ Κρίστιτσιτς, Ελντερ Λόπες, Νέλσον Ολιβέιρα, Βένταντ Ραντόνια, Ζίγκα Λάτσι.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Έχοντας ως δεδομένο πως η ΑΕΚ εξασφάλισε την έξοδό της στην Ευρώπη και την κούραση κάποιων παικτών αναμένονται αρκετές αλλαγές στη βασική 11άδα για το ματς της Τρίπολης.

Το 4-3-3 και οι παραλλαγές του αναμένεται να διατηρηθούν. Κάτω από τα δοκάρια ωστόσο δεν αποκλείεται να έχουμε ξανά αλλαγή, αφού συνηθίζει ο Χιμένεθ στα τελευταία ματς να δίνει εναλλάξ θέση βασικούς σε Αθανασιάδη, Τσιντώτα. Ο Τσιντώτας τα πήγε εξαιρετικά στη Λεωφόρο, ωστόσο αν συνεχίσει αυτή την τακτική ο Ισπανός θα παίξει ο Αθανασιάδης σε αυτό το ματς.

Δεξί μπακ αναμένεται να δούμε τον Μπακάκη, αριστερό τον Μιτάι και στόπερ τους Σβάρνα – Νεντελτσιάρου. Στο κέντρο οι Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Γαλανόπουλος είναι φαβορί να ξεκινήσουν με τον Βασιλαντωνόπουλο να διεκδικεί θέση ως δεξί εξτρέμ. Γι’ αυτή τη θέση υπάρχει και ο Μαχαίρας.

Αριστερό εξτρέμ αναμένεται να ξεκινήσει ο Τάνκοβιτς ή ο Αλμπάνης και μπροστά ο Ανσαριφάρντ. Φυσικά δεν αποκλείονται και εκπλήξεις. Γενικά, θα δούμε να παίζουν περισσότερο τόσο ο Κοσίδης, όσο και ο Χριστόπουλος, ακόμη και ο Σαρδέλης.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Το πλάνο του Αστέρα Τρίπολης

Χωρίς άγχος αλλά με πείσμα για τον… σεφτέ, ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει τους Ιγκλέσιας, Καπίγια, Λουίς και Φερνάντεθ και πιθανότατα θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1.
Ο Παπαδόπουλος αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία του Αστέρα, με τους Γκαρθία, Καστάνιο, Άλβαρες και Χριστόπουλο να έχουν τον πρώτο λόγο για την άμυνα.

Μπροστά τους οι Μουνάφο-Βαλιέντε και πίσω από τον Μπαράλες, οι Αλί Μπαμπά, Κρέσπι και Γκόμες, με την υπόλοιπη αποστολή να παραμένει… άγνωστη, καθώς ο τεχνικός των γηπεδούχων αναμένεται να την ανακοινώσει λίγο πριν τον αγώνα.

Ο διαιτητής του Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

Ο Άγγελος Ευαγγέλου από την ΕΠΣ Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Τρίπολης, με τους βοηθούς του να είναι οι Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής) και Απτόσογλου (Λάρισας). Ως 4ος ορίστηκε ο Καραντώνης (Ημαθίας), ενώ στο VAR θα βρεθούν οι Τζήλος (Λάρισας) και Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας).

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης, όπως και το ρεπορτάζ πριν και μετά τον αγώνα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X