Η μπριζόλα των 700 λιρών και 24 καρατίων από τον Nusret «Salt Bae» (VIDEO)

Η μπριζόλα των 700 λιρών και 24 καρατίων από τον Nusret «Salt Bae» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα έτρωγες σκέτο χρυσάφι αν σου το προσέφεραν; Μάλλον όχι. Θα το έτρωγες αν ήταν πασπαλισμένο πάνω σε μια tomahawk μπριζόλα; Μάλλον όχι, αν σκεφτείς κι ότι αυτό θα σου κόστιζε 700 λίρες ή περίπου 813 ευρώ. Δεν έχουν όμως όλη την ίδια τσέπη και στο νέο εστιατόριο του Νουσρέτ «Salt Bae» στο Λονδίνο ήδη υπάρχουν άνθρωποι που κλείνουν τραπέζι αποκλειστικά και μόνο για να φάνε την tomahawk μπριζόλα που έχει πάνω της χρυσάφι 24 καρατίων.

Ο Νουσρέτ, που το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στη Μύκονο για το κατάστημα του και είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με μια ανάρτηση του που έδειχνε ένα κοπάδι αγελάδες λίγο πριν τις σκοτώσει, ενώ είχε πιαστεί να μην κόβει αποδείξεις, είχε βάλει το συγκεκριμένο πιάτο στο μενού του εστιατορίου του στο Ντουμπάι φυσικά με ανώτερη τιμή και παραπάνω ποσότητα χρυσού. Τώρα, καθώς το εστιατόριο του στο Λονδίνο αποκτά και νέο χώρο αποκλειστικά για brunch, η χρυσή tomahawk μπριζόλα μπαίνει στο μενού και ήδη αρκετοί που την έχουν δοκιμάσει, μιλούν για μια πολύ καλής ποιότητας μπριζόλα που έχει μαγειρευτεί άρτια και γευστικά είναι ανώτερη, χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν αυτό οφείλεται στη γευστική ανάμειξη του κρέατος με τον χρυσό 24 καρατίων που την κοσμεί.

Με την τιμή της να βρίσκεται στα περίπου 813 ευρώ, η μπριζόλα από χρυσάφι έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης, με πολλούς να κάνουν λόγο για σπατάλη και επίδειξη πλουτισμού. Αξίζει να αναφερθεί πως την τελευταία δεκαετία ο χρυσός έχει γίνει μέρος της υψηλής γαστρονομίας και μπορεί να καταναλωθεί, καθώς ο χρυσός δεν απορροφάται από τον οργανισμό και αποβάλλεται εξ ολοκλήρου.

Το νέο κατάστημα του Νουσρέτ Γκιεκτσέ, γνωστότερου ως Salt Bae, βρίσκεται στο Park Tower Knightsbridge Hotel και είναι ένα από τα 37 που διαθέτει σε όλο τον κόσμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X