Λυκογιάννης: «Ο Μέικον έκρινε το παιχνίδι»

Λυκογιάννης: «Ο Μέικον έκρινε το παιχνίδι»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ

Στην παρουσία του Ντάριλ Μέικον στάθηκε ο Άρης Λυκογιάννης για το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ο Αμερικανός ήταν στη μέρα του, κάτι που φάνηκε με τα 7/9 τρίποντα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της. Ήταν ένα παιχνίδι με αρκετές διακυμάνσεις. Ξεκινήσαμε καλά, δημιουργήσαμε διαφορές. Η ΑΕΚ επανήλθε στο δεύτερο δεκάλεπτο και αντιμετωπίσαμε προβλήματα στο ένας εναντίον ενός κι γι αυτό το σκορ πήγε ψηλά. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε καλά, είχαμε επαφή με το σκορ.

Ήταν ξεκάθαρο ότι το παιχνίδι το έκρινε ένας παίκτης με προσωπικές ενέργειες. Έβαλε 3-4 μακρινά σουτ, δημιούργησε διαφορά ασφαλείας στην ΑΕΚ και απογοήτευση σε εμάς. Έχουμε ένα ταξίδι. Πρέπει να κοντρολάρουμε τα συναισθήματά μας και με την πίεση λίγο περισσότερο σε εμάς να επιστρέψουμε εδώ την Κυριακή.

Οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν πάντα παίκτη μπροστά τους. Εμείς χάσαμε τις προσωπικές μονομαχίες και βρήκαν περιφερειακά σουτ. Αυτό δημιούργησε ανισορροπία και γύρισε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο επανήλθαμε και κρίθηκε το ματς με προσωπικές ενέργειες. Ήταν η μέρα του Μέικον σήμερα».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X